• Volkswagen webshop

    In de officiële Volkswagen webshop vindt u 100% originele Volkswagen accessoires en Volkswagen merchandise. Van modelauto’s, Volkswagen kleding en auto onderdelen zoals wielensets en dak- of fietsendragers.

Neem een kijkje in de Volkswagen webshop!

Wilt u graag veilig, warm en comfortabel op pad met uw Volkswagen? Rust deze dan uit met 100% originele Volkswagen accessoires. Bekijk het aanbod in de Volkswagen webshop!

  • 100% originele Volkswagen accessoires
  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!
  • Gratis af te halen bij uw Auto Hoogenboom vestiging

Volkswagen dak- en fietsendragers

vervoer-en-vrije-tijd volkswagen

Gaat u graag op pad met uw Volkswagen? En kunt u wel wat extra ruimte gebruiken? Of neemt u graag uw fietsen mee op pad? Bekijk dan nu de verschillende dakdragers en fietsendragers in de Volkswagen webshop. Kies bijvoorbeeld uit een van de Volkswagen allesdragers vanaf €142,-.

Volkswagen wielensets

wielensets volkswagen

Is uw Volkswagen toe aan nieuwe banden of een complete wielenset (inclusief velgen)? Bekijk dan het aanbod banden en wielensets en kom te weten welke sets voor u beschikbaar zijn. Maak bijvoorbeeld een keuze uit een van de Volkswagen wintersets vanaf €695,-.

Volkswagen kinderzitjes

gezin volkswagen

Lekker op pad met uw kinderen? Maak dan keuze uit een van de Volkswagen autostoeltjes om uw kinderen veilig en in stijl te vervoeren. De autostoeltjes zijn beschikbaar voor kinderen van 3 – 12 jaar en voor pasgeboren baby’s. Kies bijvoorbeeld voor het Volkswagen kinderzitje KIDFIX i-Size van €399,-.

Volkswagen lifestyle producten

lifestyle-artikelen volkswagen

Als echte Volkswagen fan kunt u het natuurlijk niet alleen bij een Volkswagen laten. De echte liefhebber kan zijn droom waarmaken met een uitgebreid aanbod aan merchandise, kleding, woonaccessoires en modelauto’s. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen T1 Bulli pull back auto van €8,95.

Volkswagen sport & styling

sport-&-styling volkswagen

Kan uw Volkswagen wel wat sportiviteit gebruiken? Of wilt u graag uw Volkswagen verder aankleden? Maak dan een keuze uit een breed assortiment Sport & Styling accessoires uit de Volkswagen webshop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Volkswagen LED achterlichten vanaf €499,-.

Volkswagen bescherming voor de dierenvriend

beschermingsartikelen volkswagen

Bent u een echte dierenvriend en neemt u uw viervoeter vaak mee op avontuur? Dan weet u dat uw Volkswagen hier behoorlijk vuil van kan worden. Bescherm uw auto daarom goed. Er is een ruime keuze uit originele Volkswagen comfort- en beschermingsartikelen om uw auto langer netjes en makkelijker schoon te houden. Denk bijvoorbeeld aan een Volkswagen kofferbakinleg vanaf €47,20.

Volkswagen Car Electronics

car-electronics volkswagen

Wilt u graag gebruik maken van alle elektronische opties? Of mist u nog iets in uw Volkswagen qua elektronica? Bekijk dan het aanbod Car Electronics in de Volkswagen webshop! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Volkswagen App-Connect van €374,-.

Kom uw bestelling gratis ophalen bij een van onze vestigingen!

*Aanbod en aanbiedingen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. De prijzen in de webshop kunnen variëren.