Schadeservice

Wat_doen_wij_header.jpg

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt daarom dat het herstel van de schade snel en zorgvuldig verloopt. Schadeservice Hoogenboom is daar een meester in.

Schadeservice

Blikschade. Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig heeft Auto Hoogenboom Schadeservice altijd een scherpe blik. U kunt rekenen op de beste zorg. Uw auto is snel weer in oude staat hersteld. Dat is wel zo’n geruststellende gedachte.

Een schade heeft u vaak niet zelf in de hand. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weersomstandigheden als storm en hagel kunnen heel wat (ruit)schadeleed veroorzaken. Het is dus goed om te weten hoe te handelen bij een schade. Er bestaan bovendien heel wat soorten schades. Elk geval vraagt om een andere afwikkeling. Wat moet u weten en wat kunt u doen?

 

Aanrijding

Bij een aanrijding met letsel of flinke materiële schade moet u altijd de politie bellen, en indien nodig de ambulance. Als er geen letsel is en de schade is klein, kunt u er met de andere partij vaak wel alleen uitkomen. Bij twijfel kunt u altijd de politie bellen. Belt u in beide gevallen 0800-555 7000 en Volkswagen helpt u direct een aantal zaken te regelen. Maak indien mogelijk ook foto’s van de situatie, bijvoorbeeld met de camera van uw mobiele telefoon.

Vul altijd het Europees schadeformulier in. Bij autoschade met een ander motorvoertuig vult u het hele formulier in, en zonder ander motorvoertuig de punten 1 t/m 13. In beide gevallen kan de achterkant van het schadeformulier thuis worden ingevuld.

Noteer naam, adres en kenteken van eventuele getuigen. Als de sleepdienst eraan te pas moet komen, houd dan de groene kaart bij de hand.

Parkeerschade

Als u niet weet wie uw auto heeft beschadigd, laat de auto dan staan. Het is dan veel makkelijker na te gaan wat de oorzaak van de beschadiging was. Doe aangifte bij de politie en vraag om een kopie van de aangifte. Als er getuigen zijn, noteer dan hun naam, adres en het kenteken. Maak indien mogelijk foto’s. Voor schadeherstel belt u 0800-555 7000.

Ruit stuk? Bel Schadeservice Hoogenboom!

Auto Hoogenboom Schadeservice biedt u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw Volkswagen voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Een nieuwe ruit moet worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. Een beschadigde ruit laten vervangen door Schadeservice Hoogenboom is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd*.

Originele onderdelen

Bij Schadeservice Hoogenboom wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit. Originele onderdelen passen perfect, waardoor het herstel ook sneller kan plaatsvinden.

Garantie

Schadeservice Hoogenboom zorgt ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet. Schadeservice Hoogenboom werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Uw garantiebepalingen worden niet beschadigd. Deze blijven onverminderd van kracht. U ontvangt na het herstel van de schade aan uw auto het Garantiebewijs. Verder krijgt u 4 jaar garantie op de vervangen carrosseriedelen en het arbeidsloon.

Veiligheid

Uw auto is een veilige auto. Dat zit ’m voor een belangrijk deel in de constructie van de carrosserie. Daarin hebben de constructeurs een groot aantal veiligheidsvoorzieningen aangebracht. Al deze voorzieningen zijn voor het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Het spreekt dan ook voor zich dat herstel van carrosserieschade een zaak voor specialisten is. Alleen een erkend Schadeherstelbedrijf biedt u de zekerheid dat uw auto na reparatie weer als nieuw is. Hij voldoet voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties van uw auto. Na het herstellen van de schade is de veiligheid van uw auto weer als vanouds.

Vervangend vervoer

Uw auto is voor schadeherstel bij Schadeservice Hoogenboom. Wat nu? Geen zorgen. U kunt rekenen op vervangend vervoer. Afhankelijk van uw verzekering is deze gratis. Als u uw auto voor schadeherstel langs brengt, krijgt u de beschikking over vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Restwaarde

Wees gerust, een schade schaadt de restwaarde van uw auto niet. Dankzij het hoogwaardige schadeherstel dat Schadeservice Hoogenboom uitvoert, krijgt u de auto in precies dezelfde staat terug als het moment vóór de schade. De restwaarde van uw auto blijft gewaarborgd.

Complete financiële afwikkeling

Schadeservice Hoogenboom neemt u graag de zorgen uit handen. Hij onderhoudt de nodige contacten met instanties als politie, sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Dus ook de complete financiële afwikkeling van een schade wordt probleemloos voor u verzorgd.

 

Vakkundigheid

Reparatie wordt uitgevoerd door uiterst vakkundige specialisten. Dankzij regelmatige bijscholing zijn ze altijd bekend met de nieuwste technieken om uw schade te herstellen. Bovendien beschikt Schadeservice Hoogenboom over het benodigde speciale gereedschap. Schadeservice Hoogenboom werkt volgens voorgeschreven methodes en specificaties.

 

 

 

* Afhankelijk van uw verzekering.