Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 49.200,-
 • De Volkswagen Multivan 6.1 Ultiem reisplezier

  Omdat u er graag samen op uit gaat. Omdat veiligheid belangrijk voor u is. Met zijn digitale cockpit, zuinige TDI motoren en rijke standaarduitrusting is de Multivan 6.1 een echte uitblinker.

Rijklaar vanaf

€ 49.200

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

p.o.a.

Multivan 6.1: Doordacht tot in elk detail is innovatiever dan ooit

Voor wie bijzonder niet bijzonder genoeg is, is er de Volkswagen Multivan. De Multivan combineert de ruimte van een Transporter met een ongekende luxe. Dankzij het gedigitaliseerde interieur en de vele assistentiesystemen reist u ontspannen in de nieuwe Multivan.

Zo is het nieuwe dashboard te voorzien van de Digital Cockpit. Dit 10,25 inch grote digitale instrumentarium is niet alleen een lust voor het oog, maar ook perfect afleesbaar door de hoge resolutie en heldere graphics.

Duwen, draaien, inklappen. Er zijn diverse oplossingen bedacht zodat de Multivan 6.1 flexibel in te richten is. Zo zijn de stoelen draaibaar en is de 3 -zitsbank inklapbaar. Dankzij het railsysteem zijn de stoelen traploos verstelbaar. Ook handig, onder de 3-zitsbank is doorlading van lange items, zoals ski’s, mogelijk.

Hightech assistentie in de Multivan 6.1.

De nieuwe Zijwindassistent behoort tot de standaarduitrusting. Dit systeem stabiliseert bij sterke zijwind door actieve ingrepen van de nieuwe stuurinrichting met elektromechanische bekrachtiging. Ook Lane Assist is leverbaar. Deze rijbaanassistent houdt de auto automatisch binnen de wegmarkeringen. Park Assist maakt automatisch inparkeren mogelijk. De bestuurder hoeft daarbij alleen maar gas te geven en te remmen.

Rear Traffic Alert waarschuwt bij achteruitrijden voor verkeer dat onder een hoek van 90 graden nadert en kan zo aanrijdingen voorkomen. Trailer Assist vereenvoudigt het manoeuvreren met een aanhanger. Met de knop van de elektrische spiegelverstelling kan de bestuurder de gewenste draaihoek van de aanhanger instellen, dit wordt zichtbaar gemaakt op het centrale display. Als de hoek juist is ingesteld, neemt het systeem de besturing over.

Bekijk onze Multivan voorraad

Bekijk alle

De Volkswagen Multivan 6.1 zakelijk Leasen?

Wij staan voor u klaar om alle vragen op het gebied van leasing & financiering, flexibiliteit, fiscaliteit, duurzaamheid, innovatie en onderhoud te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe superluxe bus.
 • Vast bedrag per maand
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Ontdek onze Volkswagen Bedrijfswagens Multivan uitvoering

Volkswagen Bedrijfswagens Multivan 6.1

6.1

 • Draaistoelen en comfortabel inklapbare 3-zits bank in het passagierscompartiment
 • Draaistoelen en cDoorlading voor lange items zoals ski’s onder de 3-zits bank.omfortabel inklapbare 3-zits bank in het passagierscompartiment
 • Digitale cockpit
 • Hoog rijcomfort
 • Variabel interieur

Nog meer over de Multivan

Al 65 jaar origineel. Veelzijdigheid, kwaliteit en perfectie tot in de kleinste details. De ruime afmetingen en het flexibele ruimteconcept vergemakkelijken uw dagelijkse werkzaamheden. Het mooie design, de interieuruitrusting van topkwaliteit en de hypermoderne infotainmentsystemen onderstrepen de functionaliteit en stijl van de auto.

De introductie van de klassieke camper – de T1 – was het begin van een ongekend succes. In Duitsland stond de T1 bekend als ‘Bulli’, een combinatie tussen de woorden voor bus en bestelwagen, wat de veelzijdigheid van de auto perfect omschrijft. De Multivan vertaalt deze multifunctionaliteit naar een modernere vorm.

Nieuw uiterlijk. Volkswagen Bedrijfswagens heeft het tijdloze design van de Multivan met name aan de voorzijde vernieuwd. De blikvangers zijn grotere luchtinlaten, compactere koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting en een aangepaste grille. De vernieuwde voorbumper en de chroomstrips die doorlopen tot in de koplampen dragen bij aan de nieuwe scherpe looks. Ook de achterzijde is vernieuwd, met onder meer nieuw ontworpen achterlichtunits.

Variabel interieur. De Multivan biedt veel meer dan alleen een heleboel ruimte. Zijn ongeëvenaarde flexibiliteit is ideaal voor mensen die altijd onderweg zijn. Met tot zeven comfortabele stoelen, genieten passagiers van voldoende hoofd- en beenruimte, zelfs op de tweede en derde zitrij. Uniek: de individuele stoelen op de tweede zitrij kunnen in een handomdraai eenvoudig gedraaid worden, zodat passagiers naar achteren kijken.
Om meer ruimte te creëren voor bagage of boodschappen, kunt u de individuele stoelen en de zitbank verwijderen, terwijl de vele bevestigingsogen helpen voorkomen dat de bagage verschuift tijdens het rijden.