Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 61.535,-
 • De Volkswagen Multivan 6.1. Ultiem reisplezier

  Omdat u er graag samen op uit gaat. Omdat veiligheid belangrijk voor u is. Met zijn digitale cockpit, zuinige TDI motoren en rijke standaarduitrusting is de Multivan 6.1 een echte uitblinker.

Rijklaar vanaf

€ 61.535

Private Lease

n.v.t.

Zakelijke Lease

p.o.a.

Volkswagen Multivan 6.1: highlights

Volkswagen Multivan ruimte
Flexibel voor dagelijks gebruik

Duwen, draaien, inklappen. De Multivan 6.1 kan bijna alles doen wat u maar kunt bedenken. Het interieur is flexibel, variabel en goed doordacht. Als u nog extra ruimte nodig heeft, kunnen alle stoelen in het passagierscompartiment worden uitgebreid. Dankzij het railsysteem zijn de stoelen traploos verstelbaar. Ook handig, onder de 3-zitsbank is doorlading van lange items, zoals ski’s, mogelijk.

Volkswagen multivan interieur stoelen
Hoog rijcomfort

Hoe meer geluid om u heen, hoe minder u kunt ontspannen. Dit is de reden waarom de Multivan 6.1 zo stil is.  Het interieur is nog stiller met het isolatieglaspakket – zodat u in alle rust en stilte kunt genieten van de ergonomische stoelen, het zicht rondom en het aangename gevoel van ruimte.

Volkswagen Multivan digital cockpit
Alles in één oogopslag

De Multivan 6.1 bevat veel digitale technologieën die het rijden comfortabeler maken. Bijvoorbeeld de optioneel hoge resolutie digitale cockpit met navigatie. Of Volkswagen We Connect: een service die van uw smartphone een afstandsbediening maakt voor de auto. En dat is nog maar het begin.

Volkswagen Multivan assistentiesystemen
Moderne rijassistenten

Vrijwel elke reis wordt een ontspannen plezier met de Multivan 6.1 – zelfs als deze u meeneemt naar de hectische stad. Dankzij innovatieve rijhulpsystemen zoals de Adaptive Suspension Regulation DCC en het noodremassistent Front Assist bent u goed voorbereid op onverwachte obstakels. U wordt ook bijgestaan door een zijwindassistent op de terugweg via snelwegen. Dus geniet van uw stadsexcursie, zelfs als het buiten wat ruiger wordt.

De nieuwe Multivan

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Multivan. Dankzij een nieuw platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan voorheen. Samen met handige interieurfeatures als een verschuifbare, multifunctionele tafel, verplaatsbare/uitneembare stoelen en slimme ‘doorloopjes’ is de nieuwe Multivan een echt multitalent voor bedrijf én gezin. Bovendien wordt hij nu voor het eerst geleverd als eHybrid, voorzien van plug-in hybridetechnologie. Bovendien maakt IQ.DRIVE Travel Assist (optie) het mogelijk om semiautonoom te rijden en zorgt dat de Multivan een veilige afstand aanhoudt tot voorliggers en netjes tussen de wegmarkeringen blijft.

Houd mij op de hoogte

De Volkswagen Multivan 6.1 zakelijk Leasen?

Wij staan voor u klaar om alle vragen op het gebied van leasing & financiering, flexibiliteit, fiscaliteit, duurzaamheid, innovatie en onderhoud te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe superluxe bus.
 • Vast bedrag per maand
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom
volkswagen-bedrijfswagens-multivan-achterkant-interieur-auto-hoogenboom

Bekijk onze Multivan voorraad

Bekijk alle

Nog meer over de Multivan

Al 65 jaar origineel. Veelzijdigheid, kwaliteit en perfectie tot in de kleinste details. De ruime afmetingen en het flexibele ruimteconcept vergemakkelijken uw dagelijkse werkzaamheden. Het mooie design, de interieuruitrusting van topkwaliteit en de hypermoderne infotainmentsystemen onderstrepen de functionaliteit en stijl van de auto.

De introductie van de klassieke camper – de T1 – was het begin van een ongekend succes. In Duitsland stond de T1 bekend als ‘Bulli’, een combinatie tussen de woorden voor bus en bestelwagen, wat de veelzijdigheid van de auto perfect omschrijft. De Multivan vertaalt deze multifunctionaliteit naar een modernere vorm.

Nieuw uiterlijk. Volkswagen Bedrijfswagens heeft het tijdloze design van de Multivan met name aan de voorzijde vernieuwd. De blikvangers zijn grotere luchtinlaten, compactere koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting en een aangepaste grille. De vernieuwde voorbumper en de chroomstrips die doorlopen tot in de koplampen dragen bij aan de nieuwe scherpe looks. Ook de achterzijde is vernieuwd, met onder meer nieuw ontworpen achterlichtunits.

Variabel interieur. De Multivan biedt veel meer dan alleen een heleboel ruimte. Zijn ongeëvenaarde flexibiliteit is ideaal voor mensen die altijd onderweg zijn. Met tot zeven comfortabele stoelen, genieten passagiers van voldoende hoofd- en beenruimte, zelfs op de tweede en derde zitrij. Uniek: de individuele stoelen op de tweede zitrij kunnen in een handomdraai eenvoudig gedraaid worden, zodat passagiers naar achteren kijken.
Om meer ruimte te creëren voor bagage of boodschappen, kunt u de individuele stoelen en de zitbank verwijderen, terwijl de vele bevestigingsogen helpen voorkomen dat de bagage verschuift tijdens het rijden.

Ontdek onze Volkswagen Bedrijfswagens Multivan uitvoering

Volkswagen Bedrijfswagens Multivan 6.1

6.1

 • Draaistoelen en comfortabel inklapbare 3-zits bank in het passagierscompartiment
 • Draaistoelen en cDoorlading voor lange items zoals ski’s onder de 3-zits bank.omfortabel inklapbare 3-zits bank in het passagierscompartiment
 • Digitale cockpit
 • Hoog rijcomfort
 • Variabel interieur