• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen Amarok

Rijklaar vanaf
€ 36.300

De Volkswagen Amarok

Je hebt patsers. En je hebt krachtpatsers. Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

Bekijk meer van de Amrok in deze video.

 • De Amarok V6 wint de International Pick-up Award 2018
 • Gebouwd voor maximaal rijplezier
 • 100% stijgingspercentage, 50° hellingshoek.
 • Offroad-ABS, bergafdaalhulp en bodembescherming
 • Soepel op onverharde weg en temperamentvol op asfalt
Rijklaar vanaf
€ 36.300
Volkswagen Bedrijfswagens Amarok Topview Auto Hoogenboom

De Volkswagen Amarok Zakelijk Leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je Amarok samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

De Amarok is gebouwd voor maximaal rijplezier

Veel mee te nemen? Dan is de Amarok Plus Cabine voor jou de beste keuze. De zeer ruime laadbak met vlakke vloer maakt elke (zware) klus haalbaar. Je profiteert daarnaast van een bijzonder ruim extra bagagecompartiment achter de twee zitplaatsen. Deze laadruimte is door een gesloten tussenwand afgescheiden van het passagierscompartiment én afsluitbaar, dus alles van waarde kan veilig 'achter slot en grendel'. Dankzij de grote ruit in de tussenwand is het zicht naar achteren optimaal. In technisch opzicht is de ‘Plus Cabine’ volledig identiek aan elk ander Amarok-model. Dat betekent: premium design, constructie, vermogen & comfort. En vergeet zijn uitstekende terreincapaciteiten niet. De Amarok Plus Cabine: jouw unieke Volkswagen pick-up op maat.

100% stijgingspercentage, 50° hellingshoek. Komt sterk uit de hoek. Dankzij de brede wielbasis en de hoge bodemvrijheid heeft de Amarok geen moeite met extreme hellingshoeken, stijgingspercentages en dwars op hellingen rijden. Een echte krachtpatser dus.

Soeverein in het terrein. Offroad-ABS, bergafdaalhulp en bodembescherming. Het uitstekende offroad-ABS en de bergafdaalhulp zorgen op bijna elke ondergrond voor maximale veiligheid. Bovendien beschermen robuuste stalen platen de motor en versnellingsbak tegen onder andere steenslag. Een pick-up die écht tegen een stootje kan.

4MOTION- vierwielaandrijving. Unieke combinatiemogelijkheden. Zelfs onder extreme omstandigheden biedt de Amarok premium rijcomfort. Dit komt door de perfecte afstemming van onderstel en aandrijving in combinatie met de betrouwbare 4MOTION-vierwielaandrijving, die er flink aan trekt als dat nodig is.

14-voudig verstelbare ergoComfort stoelen. Premiumcomfort voor jouw rug. In de Amarok Aventura zitten de bestuurder en de bijrijder op ergoComfort-stoelen. Beide met leer beklede stoelen kunnen op twaalf manieren elektrisch versteld worden en op twee manieren handmatig. De stoelen hebben het AGR-keurmerk4gekregen voor hun uitstekende ergonomie. Want je rug heeft het al zwaar genoeg met het werk dat je doet. Een beetje ontspanning tijdens de rit is dan wel op z’n plaats.

BlueMotion Technology. Zuiniger. Hoog vermogen bij laag verbruik: elke Amarok is standaard uitgerust met brandstofbesparende en emissieverlagende BlueMotion Technology, zoals een start-stopsysteem.