• De nieuwe Volkswagen ID.7

  De nieuwe ID.7 is een Volkswagen eersteklas. Hij combineert ruimte en innovatie met luxe. Ontdek nu de volledig elektrische limousine!

Volkswagen ID.7: highlights

volkswagen eersteklas
Volkswagen eersteklas

Met maar liefst 4,96 meter is de limousine het langst binnen de ID.-Familiy. Daarnaast heeft de Volkswagen ID.7 ook het grootste rijbereik binnen de ID.-Family, namelijk tot wel 599 kilometer**. Dit is mede mogelijk gemaakt door het gestroomlijnde design met een aflopende, coupé-achtige daklijn. Verder heeft de ID.7 een laadvermogen van maximaal 175 kW, waarmee de hoogvoltaccu binnen 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen is.

dimbaar panoramadak
Dimbaar panoramadak

Met het dimbare panoramadak, dat voorzien is van dimbaar ‘smart glass’, maakt u uw Volkswagen ID.7 nog ruimtelijker. Met stembediening of met een simpele swipe kunt u gemakkelijk de hoeveelheid licht dat het glazen dak doorlaat regelen.

IG.Light LED matrix koplampen
IQ.Light LED-matrix koplampen

Deze slimme koplampverlichting kent de weg en schakelt in elke situatie precies het goede licht in. Op basis van uw snelheid, locatie en eigen voorkeuren bepaalt IQ.Light de juiste lichtbundel die de richting van de weg én je stuur volgen.

ultiem bedieningsgemak
Ultiem bedieningsgemak

Middenin het dashboard vindt u het overzichtelijke 15-inch touchscreen. Deze kunt u helemaal naar wens indelen. Onderin het scherm zijn ook nog touchsliders te vinden waarmee onder andere het geluid geregeld kan worden. Met het Augmented-reality-head-updisplay wordt cruciale informatie op het voorruit geprojecteerd. Hierdoor kunt u altijd uw ogen op de weg houden.

Snel de beste inruilprijs voor uw auto weten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een scherpe taxatieprijs voor uw auto.

Volkswagen ID.7 uitvoering

De nieuwe Volkswagen ID.7 is leverbaar als ID.7 Pro Business, met een 286 pk sterke elektromotor. Deze uitvoering beschikt over een groot 77 kWh accupakket, met een actieradius tot 599 km. Deze uitvoering is voorbereid op 175 kW snelladen. De Volkswagen ID.7 Pro Business omvat:

 • Velgen ‘Montreal’, 20inch
 • Travel assist (incl. Adaptive Cruise Control)
 • ‘ArtVelours’ bekleding
 • Navigatie ‘Discover Pro’ (38,1 cm), 8+1 luidsprekers
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light)
 • Airconditioning automatisch, 3-zones
 • Sleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access)
 • 360 graden camera (Area View)
 • Ergo-Active voorstoelen, elektrisch verstelbaar
 • Voorstoelen, verwarmbaar
 • Augmented-reality-head-updisplay
Offerte aanvragen

Lease de Volkswagen ID.7 bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Ook voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een nieuwe Volkswagen
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf uw ID.7 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Wij informeren u graag zodra de prijzen bekend zijn en de ID.7 te bestellen is. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Meer over de Volkswagen ID.7

Met de nieuwe generatie stoelen kunt u extra lekker zitten in de ID.7. De stoelen bieden veel gemak, doordat je de stoel elektrisch kan verstellen en doordat de stoelen ook uitgebreide massage- en klimaatfuncties aanbieden. Uw stoel kan dus zowel koelen als verwarmen en dit is automatisch of zelf in te stellen. Bij de ID.7 is er ook sprake van een nieuwe vorm van airconditioning. Zodra u naar de auto toe loopt start de airco al en u kunt de airco naar wens automatisch in laten stellen. Dit doet u via het multimediascherm of met stembediening. U kunt ervoor kiezen om de ID.7 te voorzien van een panoramadak met ‘smart glass’. Hiermee kunt u met een simpele swipe met de hand of via stembediening het dak laten switchen van donker naar licht.

Elektrisch laden via Powered by Hoogenboom

Wanneer u besluit de stap naar volledig elektrisch rijden te maken mogen daar de slimme laadoplossingen van Powered by Hoogenboom niet bij ontbreken. Of het nu gaat om uw laadpas, laadabonnement, laadpaal thuis of op het werk, onze specialisten staan voor u klaar.

Heeft u interesse in een laadoplossing voor uw nieuwe elektrische auto? In vijf simpele stappen regelt u het via Powered by Hoogenboom.

Meer over Powered by Hoogenboom
laden laadpas Powered by Hoogenboom

**Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*De private lease actieprijzen gelden voor de genoemde modellen op deze pagina en worden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Leasing BV., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500,- eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na 1 jaar bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.