Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • De vernieuwde Volkswagen T-Roc

    De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat het succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, als je hier instapt kom je niets tekort.

De nieuwe Volkswagen T-Roc: highlights

Volkswagen T-Roc 2022
Onmiskenbaar een SUV

De nieuwe T-Roc laat elke voorbijganger omkijken. Niet alleen door z’n uitgesproken voorkant, lange silhouet met chromen frame en de coupéstijl lijnen, maar ook zeker door de bijzondere kleurcombinatie. De zwarte spiegels, het dak en de dakstijlen geven de T-Roc een contrasterende look.

Infotainment nieuwe T-Roc Volkswagen 2022
Boost in innovaties

Dat de T-Roc helemaal van deze tijd is, laten de vele innovaties en technische snufjes wel zien. Als u instapt trekt het 9,2 inch infotainmentsysteem direct uw aandacht. Hier navigeert u naar uw bestemming, luistert u uw favoriete podcast en belt u met uw familie. Het enige wat u hoeft te doen, is uw smartphone verbinden.

Volkswagen T-Roc IQ Light
Nieuwe koplampverlichting

Zelfs in het donker is de nieuwe T-Roc een opvallende verschijning. De IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting zorgt er namelijk voor dat u niet te missen bent en altijd optimaal zicht hebt. Zonder andere weggebruikers te verblinden. Daar zorgt de Dynamic Light Assist voor.

interieur nieuwe Volkswagen T-Roc SUV 2022
praktisch en comfortabel

Vanbinnen is de T-Roc alles wat u van een SUV verwacht. Ruime zitplekken, een verhoogde instap en een bagageruimte van 1,290 liter. Maar natuurlijk heeft het interieur ook een flinke opfrisbeurt gekregen.

Volkswagen T-Roc 2022

De nieuwe T-Roc: begin maart 2022 in de showroom

Ook het leveringsgamma voor de T-Roc is vernieuwd. Het instapmodel in de nieuwe range is de T-Roc zonder nadere aanduiding. Daarna volgen de Life, de nog luxere Style en de sportieve T-Roc R-Line. Voor een individuele touch zijn er diverse optiepakketten – zoals het Black Style designpakket – en tal van individuele opties.

Wat aandrijving betreft is er eveneens volop keuze uit direct ingespoten turbo-benzinemotoren. De line-up begint met de 81 kW/110 pk sterke 1.0 TSI, gevolgd door de 1.5 TSI met 110 kW/150 pk. Die laatste wordt ook leverbaar met de 7-traps DSG-transmissie. 

De topmotor is de 140 kW/190 pk sterke 2.0 TSI, die standaard wordt geleverd in combinatie met 4Motion vierwielaandrijving en DSG. De T-Roc Cabrio is er naar keuze met de 1.0 TSI of de 1.5 TSI.

Lease de Volkswagen T-Roc bij Auto Hoogenboom 

Wij adviseren u niet alleen over uw nieuwe auto, maar ook over de financiële mogelijkheden. Zakelijk of privé, leasing of financiering. Ook voor vragen op het gebied van fiscaliteit, duurzaamheid of flexibiliteit kunt u bij ons terecht. Gedurende de (financial of operational) leaseperiode zijn wij graag uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en schade.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

  • Rijden in een nieuwe Volkswagen
  • Vast bedrag per maand
  • Stel zelf uw T-Roc samen
  • Altijd vertrouwd onderweg
  • Zakelijk of private leasen: alles bij ons geregeld!

Wij informeren u graag zodra de prijzen bekend zijn en de nieuwe T-Roc te bestellen is. Klik op de knop hieronder en vul het formulier in.

Bekijk de huidige T-Roc voorraad

Bekijk alle

Meer over de vernieuwde Volkswagen T-Roc

Digitaal en hoogwaardig interieur. Alle T-Roc-modellen hebben een nieuw ontworpen stuur met keypads of touch control-oppervlakken voor optimaal bedieningsgemak. Het aantal fysieke knoppen wordt verder beperkt doordat de T-Roc is voorzien van touchsliders en touchbuttons voor de bediening van klimaatfuncties. 

Een 8 inch (20 cm) Digital Cockpit is standaard op de nieuwe T-Roc, desgewenst is er ook de Digital Cockpit Pro met 10,25 inch (26 cm) display. Tevens maakt de T-Roc gebruik van de nieuwste infotainmentsystemen met displays van 6,5, 8,0 of 9,2 inch (respectievelijk 16,5, 20 of 24 cm). Samen met We Connect en draadloos App-Connect kunnen inzittenden draadloos gebruik maken van Apple CarPlay en Android Auto en is er toegang tot vele online (streaming) diensten.

Slimme assistenten. In navolging van de Polo en de Taigo maakt ook de T-Roc ‘premium’ assistentiesystemen bereikbaar die normaliter nog zijn voorbehouden aan auto’s in hogere segmenten. Zo is hij er nu met IQ.DRIVE Travel Assist. Dit systeem maakt gedeeltelijk autonoom rijden (level 2) mogelijk. Door een slimme samenwerking tussen de Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Assist houdt de T-Roc automatisch een veilige afstand tot voorliggers aan en blijft hij – eveneens automatisch – keurig tussen de wegmarkeringen.

Predictive Adaptive Cruise Control is ook nieuw voor de T-Roc en maakt gebruik van GPS- en camerasignalen en van verkeerstekens om de snelheid van de auto automatisch aan te passen voor bijvoorbeeld bochten of bij het naderen van rotondes. Met Park Assist kan de T-Roc automatisch in- en uitparkeren. Na het inschakelen van de achteruitversnelling hoeft de bestuurder alleen nog maar gas te geven en te remmen. De T-Roc voert zelf de juiste stuurbewegingen uit. Met Park Assist kan de T-Roc nu ook automatisch vooruit inparkeren. Dankzij het proactieve inzittendenbeschermingssysteem herkent de T-Roc mogelijk gevaarlijke situaties. Daarop worden de benodigde assistentiesystemen ingezet om een ongeval te voorkomen of de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken.

De Volkswagen IT-Roc wordt in maart 2022 in de showroom verwacht.

Op de hoogte blijven van de vernieuwde T-Roc? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact op wanneer er meer bekend is!

Op de hoogte blijven

Ik heb interesse