Mijn Auto Hoogenboom
Vanaf € 48.990,-
Private lease € 778,- p/m
 • De Volkswagen Arteon Elegant en extravagant

  De Arteon, de sportiefste en meest luxe Volkswagen ooit, is in een nieuw jasje gestoken. Hij is elegant en extravagant. Met zo’n uitstraling is het moeilijk om niét op te vallen.

Rijklaar vanaf

€ 48.990

Private Lease

€ 778 p/m

Zakelijke Lease

p.o.a.

Dit is de Volkswagen Arteon

De Arteon is de nieuwe Gran Turismo van Volkswagen. Het stijlvolle uiterlijk wordt gekenmerkt door een lange wielbasis, gestrekte daklijn en vijfdeurs fastback-design met de looks van een coupé. De lange wielbasis zorgt voor een riante ruimte voor vijf inzittenden en hun bagage.

Vooraan valt de grille op met zijn brede design, dat naadloos doorloopt in de LED-koplampen. Optioneel kan de lichtband over de gehele breedte zelfs verlicht worden. Door de wijd openende achterklep heeft de Arteon bovendien meer ruimte en praktische gebruiksmogelijkheden dan een sedan. De 563 liter grote bagageruimte – de ruimste in deze klasse – is tot liefst 1.557 liter te vergroten.

Vanbinnen voorzien van strakke touchscreen knoppen en een groot touchscreen display wordt uw favoriete radiozender harder zetten of navigeren naar uw bestemming een fluitje van een cent. Wilt u het nog makkelijker? Gebruik dan het multifunctionele stuur. Met een simpele beweging heeft u toegang tot bijna alle functies van uw auto.

Arteon Shooting Brake, R en plug-in hybride

De Arteon Shooting Brake combineert het comfort, de luxe en het karakter van de Arteon met een stuk grotere bagageruimte. Beide Arteons zijn ook beschikbaar als zuinige plug-in hybride en als sportieve R en combinatie hiervan!

Sportief én zuinig rijden? Het kan allebei, met de Arteon eHybrid. Kiest u voor een Plug-in Hybrid motor en R-Line Business +, dan combineert u de krachten van een brandstofmotor en een elektrische motor. Om alles uit uw rit te halen, zorgt de Arteon eHybrid dat de motoren optimaal samenwerken. Dat doet ‘ie op een slimme manier, op basis van uw navigatiesysteem. Zo rijdt u extra efficiënt over de langere afstanden – maar gebruikt u wanneer u wil ook het gecombineerde vermogen om in slechts 7,8 seconden van 0 tot 100 km/u te accelereren. Alles voor sportieve en zuinige rijstijl.

Bekijk onze Arteon voorraad

Bekijk alle

De Volkswagen Arteon leasen

Wilt u leasen? Dat kan bij Auto Hoogenboom. Leasen is praktisch en voordelig. U rijdt een nieuwe auto voor een vast maandbedrag, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en rijdt u zorgeloos. Zakelijk of private leasen, alles is bij ons geregeld.

Ontdek onze 2 Volkswagen Arteon uitvoeringen

Volkswagen Arteon R-Line Business +

R-Line Business +

 • Velgen ‘Sebring’ 18 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’
 • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
 • Koplampverlichting LED Plus
 • Dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist)
Volkswagen Arteon Arteon Shooting Brake R-Line Business +

Arteon Shooting Brake R-Line Business +

 • Velgen ‘Sebring’ 18 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem ‘Discover Media’
 • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
 • Koplampverlichting LED Plus
 • Dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist)

Slimme technologie in de Arteon

Met Travel Assist als slimme bijrijder heeft u altijd een extra paar ogen op de weg. Uw omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Geen held in parkeren? Geen probleem, de Arteon namelijk wel! Kiest u voor Park Assist, dan zoekt de Arteon zelf naar vrije parkeerplekken. Bij een geschikte parkeerplek hoeft u de auto alleen in zijn achteruit te zetten, uw stuur los te laten en zachtjes gas te geven en te remmen.

Comfortabel en uitnodigend. De mooiste kleuren, kwalitatieve materialen en van alle gemakken voorzien: met zo’n interieur is het moeilijk om niét in de nieuwe Arteon te willen stappen. Als extra kiest u zelf welke kleur de verlichting van het interieur heeft. En met ErgoComfort stoelen inclusief massagefunctie rijdt u graag een extra blokje om.

Baanbrekende verlichting. De nieuwe LED-verlichting straalt aan zowel de voor- als achterkant van de Arteon. Zo bent u niet te missen op de weg. De achterverlichting heeft een dynamisch karakter, dit geeft een 3D effect wanneer u remt of uw richting aangeeft. Ook is er de in- en uitstap verlichting die u de weg naar en uit de auto leidt.