ID.Crozz elektrisch rijden Volkswagen teaser Auto Hoogenboom
  • Altijd 500 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • Beoordeeld met 4,8/5
  • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID. CROZZ

Waar ben je naar op zoek?

Volkswagen ID. CROZZ

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. CROZZ ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. CROZZ heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien. Interesse in de ID. CROZZ? Privé of zakelijk? Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina.

  • 100% elektrisch
  • Twee 225 kW elektromotoren
  • Actieradius van 500km (WLTP)
  • In de loop van 2020 te bestellen bij Auto Hoogenboom

Innovatief en krachtig.

De ID. CROZZ straalt de kracht uit die je van een SUV mag verwachten. Daarnaast is hij uitgevoerd met de futuristische, strakke en elegante lijnen die de ID. family kenmerken, zonder haar echte Volkswagen karakter te verliezen.

Volkswagen Crozz Front Elektrisch Rijden Auto Hoogenboom

Grote wielen voor elk terrein.

De 21" lichtmetalen velgen met hoogglans aluminium details zorgen ervoor dat de ID. CROZZ elk terrein de baas is.

ID.CROZZ bovenaf Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom

Communiceer met verlichting

De ID. CROZZ is uitgerust met 'Interactive Spotlight', dat vooral van pas komt als de auto in volledig autonome modus rijdt. Met dit slimme verlichtingssysteem communiceert de auto door middel van dynamische led-verlichting met zijn weggebruikers. Ook begroet de ID. CROZZ zijn bestuurder als hij naar de auto loopt.

Dashboard Id Crozz Volkswagen Elektrisch Rijden Auto Hoogenboom

De perfecte luchtkwaliteit.

Of je nu in Siberië rijdt of op de Sahara - je ID. CROZZ zorgt altijd voor een aangename temperatuur in de auto. Je kiest als bestuurder een slim temperatuurprofiel en de ID. CROZZ zorgt voor de rest. Het systeem regelt naast temperatuur ook de luchtvochtigheid én toont op je dashboard informatie over de luchtkwaliteit.

ID.CROZZ Hoogenboom Volkswagen elektrisch rijden

Meer dan een SUV.

De ID. CROZZ is onmiskenbaar een SUV - én meer. Zo combineert hij een ruime bouw en forse wielkasten met een luxe lichtgordijn in het dak. Met een simpele handbeweging sluit of open je als inzittende deze dynamische sfeerverlichting.

ID.Crozz voorkant Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom

Net zoals de andere ID. concept cars is de doelstelling dat ook de ID. CROZZ vanaf 2025 volledig autonoom rijdt. Als de ID. Pilot-modus is ingeschakeld, verdwijnt het stuurwiel in het dashboard en neemt de auto het van je over. Je hoeft niet te schakelen, te sturen of gas te geven - alleen maar te ontspannen.

ID CROZZ stoelen ruimte Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom

Technologie voor veiligheid.

Om het futuristische karakter van de ID. CROZZ helemaal af te maken, is de auto uitgerust met een AR head-up display. Door gebruik te maken van Augmented Reality wordt er in het blikveld van de bestuurder een scherm met navigatie- en snelheidsinformatie geprojecteerd. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens veilig. Zo kun jij je blik altijd op de weg richten.

Volkswagen Crozz Teaser 3 Sm

Bestuur met je stem.

Niet alleen is de ID. CROZZ uitgerust met een extra groot touchscreen dashboard, ook maakt de auto gebruik van een nieuwe vorm van steminteractie. Zo kun je met simpele gesproken commando's de autonome ID. Pilot starten en de deuren openen of sluiten.

ID.CROZZ accu Volkswagen Elektrisch Rijden Hoogenboom
Gebouwd op het MEB platform.

De ID. CROZZ is net als de andere ID. modellen gebouwd op het revolutionaire Modular Electric Drive Kit. Met dit onderstel zitten de accu's geplaatst in de vloer van de auto. Deze accu's zijn extra plat gemaakt. Zo blijft er voldoende bagage- en beenruimte over, zonder dat de actieradius eronder lijdt.

Id Cross Elektrisch Volkswagen

Net zo krachtig.

De ID. CROZZ doet als volledig elektrische auto niet onder voor de huidige benzinewagens. Zo is de actieradius van de ID. CROZZ met 500 kilometer (volgens WLTP-waarden) gelijk aan dat van een auto op brandstof. Ook weet de ID. CROZZ een topsnelheid te behalen van 180 km/u. Dit is te danken aan de twee 225 kW elektromotoren die op de voor- en achteras van de auto zijn bevestigd.

Modellen van de toekomst.

ID.3.

De Volkswagen ID.3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2020 gaat hij in productie, maar nu krijg je al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Bekijk de ID.3.

ID. BUZZ.

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Bekijk de ID. BUZZ.

ID. CROZZ.

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. CROZZ ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. CROZZ heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

U bekijkt momenteel de ID. CROZZ.

ID. VIZZION.

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Bekijk de ID. VIZZION.

Op de hoogte blijven?

Interesse in de nieuwe ID Crozz? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte wanneer er meer informatie bekend is.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.