• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen Passat Variant

Rijklaar vanaf
€ 41.640

De nieuwe Volkswagen Passat Variant

Haal het meeste uit je dag. Je bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en je wilt ook tijd vrijmaken om met je gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de nieuwe Passat Variant je een handje. De intelligente features, ruime kofferbak van 650 liter en het comfortabele design maken van elke rit in deze vernieuwde Volkswagen Passat Variant een ontspannen ervaring.

 • Travel Assist. De volgende stap in autonoom rijden
 • Slimme innovaties
 • Dynamische looks
 • Overvloed aan intelligente features
 • Standaard voorzien van navigatie en achteruitrijcamera
Rijklaar vanaf
€ 41.640
Nieuw Volkswagen Passat Variant Enjoy Auto Hoogenboom Rotterdam

De nieuwe Passat Variant Zakelijk Leasen?

Dat kan! Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je Passat Variant samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

De Passat Variant is slim

Slim design. Niet alleen de features, ook het design van de Passat Variant hebben we een update gegeven. Zo zijn de grille, bumpers en achterlichten strakker dan ooit. Wil je een nog luxer design? Ga dan voor de optionele LED Matrix koplampen. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar passen zich ook nog eens aan als jij de bocht door rijdt of er tegemoetkomend verkeer aankomt.

Op naar de toekomst. De slimme innovaties op de Passat Variant, zoals Travel Assist en Digital Key, geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden.

Sportiviteit van de bovenste plank. Het design van de Passat Variant ziet er van zichzelf meer dan dynamisch uit, maar met het R-Line pakket al helemaal. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en grille én een sportief interieur: probeer dat maar eens te overtreffen.

Meer dan genoeg slimme innovaties. We hebben de vernieuwde Passat Variant uitgerust met talloze assistentiesystemen. Oude bekenden zoals Lane Assist waarmee je netjes in het midden van de rijbaan blijft rijden, maar ook nieuwe features als Travel Assist en Digital Key.

Natural Voice Control. Stembesturing is ideaal om je volledige focus op de weg te houden. Stel een vraag aan je Passat Variant en hij zoekt direct het antwoord voor je op. De ideale bijrijder, dus.

Adaptive en predictive cruise control. Adaptive Cruise Control ken je misschien wel als het systeem dat de juist snelheid en afstand tot je voorganger aanhoudt. Predictive Cruise Control (vooruitziende snelheidsregeling) gaan nog een stapje verder en zorgt ervoor dat de auto afremt voor bochten, rotondes en de bebouwde kom.

Digital Key. Ben jij wel eens je sleutel kwijt? Geen probleem! Door slimme integratie kun je de deuren van je Passat Variant openen met bepaalde Samsung-telefoons.

En er is meer. We hebben de Passat Variant uitgerust met nog veel meer luxe features. Denk aan Front Assist, dat je waarschuwt als je te dicht op je voorganger komt, en Trailer Assist, waarmee je eenvoudig met trailer inparkeert. Ook parkeer je makkelijk en veilig in en uit dankzij Park Assist en Rear Traffic Alert, en weet je dankzij voetgangersherkenning zeker dat je niemand over het hoofd ziet.

Download brochure Download prijslijst