• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 700 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • De mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID. VIZZION

Waar ben je naar op zoek?

Volkswagen ID. VIZZION

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION.

Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen. Interesse in de ID VIZZION? Privé of zakelijk? Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina.

  • 100% Elektrisch
  • 225 kW met twee motoren
  • Actieradius van 665 kilometer
  • Bediening met stem en gebaren.

Smart device op wielen.

Als je een dag in het leven van de toekomst zou moeten schetsen, hoe zou die er dan uitzien? Met de ID. VIZZION is het reizen in ieder geval heel comfortabel. Een toekomstbeeld, waar jij nu vast een blik op kunt werpen.

ID.Vizzion Volkswagen elektrisch rijden hoogenboom

Groots in comfort.

De ID. VIZZION staat voor optimaal comfort. Zijn formaat draagt hier goed aan bij: hij is maar liefst 5,16 meter lang, 1,95 meter breed en 1,5 meter hoog. En dat alles zodat de inzittenden genieten van heel veel been- en zitruimte.

ID.Vizzion deur Volkswagen elektrisch rijden Auto Hoogenboom

Premium sedan.

De ID. VIZZION kenmerkt zich als 'Premium Sedan'. We hebben alles uit de kast getrokken voor de meest luxe ervaring. Zo blindeer je in minder dan 200 milliseconden de ruiten, filtert de noise-cancelling al het geluid van buiten weg en zorgen de premium materialen voor een ultiem lounge-gevoel. Autorijden wordt daardoor een moment van bijkomen, in plaats van een moment van stress.

ID Vizzion Volkswagen elektrisch rijden Auto Hoogenboom premium

Bediening met stem en gebaren.

Deze auto reageert op de commando's die jij met je stem en met gebaren geeft. Er zijn nog maar twee traditionele knoppen in de auto, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld het volume van de geluidsinstallatie aan te passen.

ID-Vizzion dashboard elektrisch rijden volkswagen hoogenboom

Geen stuur en dashboard.

Een uniek en vernieuwend gezicht: doordat de VIZZION in de toekomst volledig autonoom is, heb je geen stuur, dashboard en pedalen meer nodig. Daardoor heb je meer ruimte en zit je als bestuurder niet vast op één plek. Het interieur is dus ook flexibel in te delen en volledig te personaliseren.

ID.Vizzion Volkswagen Auto Hoogenboom elektrisch rijden

Autonome toekomst.

De eerste semi autonome auto's verschijnen al op de weg, maar de ID. VIZZION brengt het nog een stap verder. De toekomst is namelijk volledig autonoom. Dat betekent dat je straks helemaal geen stuur en pedalen meer nodig hebt. Door alle slimme systemen is deze auto ontzettend veilig. Zo worden de koplampen, voorzien van 8.000 pixels, gebruikt om met de overige weggebruikers te communiceren. Krijgt bijvoorbeeld een voetganger voorrang? Dan projecteert de auto een zebrapad op de weg.

ID.VIZZION accu elektrisch rijden Volkswagen Hoogenboom

Gebouwd op het MEB platform.

De ID. VIZZION is net als de andere ID. modellen gebouwd op het revolutionaire Modular Electric Drive Kit. Met dit onderstel zitten de accu's geplaatst in de vloer van de auto. Deze accu's zijn extra plat gemaakt. Zo blijft er voldoende bagage- en beenruimte over, zonder dat de actieradius eronder lijdt.

ID.Vizzion Volkswagen Auto Hoogenboom elektrisch rijden Rotterdam

Actieradius van 665 kilometer.

De platte accu heeft niet alleen als voordeel dat het weinig ruimte inneemt. Ook de opslagcapaciteit van de accu is extra groot. Daardoor stijgt de actieradius naar 665 kilometer op één lading. En is de accu leeg, dan is hij via een snellader razendsnel weer opgeladen.

Modellen van nu.

ID.3.

De Volkswagen ID. 3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2020 gaat hij in productie, maar nu krijg je al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Bekijk de ID. 3.

ID. 4.

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. 4 ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. 4 heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Bekijk de ID. 4.

Modellen van de toekomst.

ID. VIZZION.

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Bekijk de ID. VIZZION.

ID. BUZZ.

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Je bekijkt momenteel de ID. BUZZ.

ID. SPACE VIZZION

Als zevende model in onze ID. Family heeft de ID. SPACE VIZZION een eer hoog te houden. Gelukkig doet ‘ie dat moeiteloos. Met een strak, aerodynamisch design, flinke actieradius en de binnenruimte van een SUV maakt de ID. SPACE VIZZION z’n naam volledig waar.

Bekijk de ID. SPACE VIZZION

ID. CROZZ.

Deze baanbrekende crossover, in productie vanaf 2020, combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. Crozz ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit

Bekijk de ID. CROZZ.

Op de hoogte blijven?

Interesse in de nieuwe ID Vizzion? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte wanneer er meer informatie bekend is.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.