• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 500 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID. SPACE VIZZION

Waar ben je naar op zoek?

Volkswagen ID. SPACE VIZZION

Als zevende model in onze ID. Family heeft de ID. SPACE VIZZION een eer hoog te houden. Gelukkig doet ‘ie dat moeiteloos. Met een strak, aerodynamisch design, flinke actieradius en de binnenruimte van een SUV maakt de ID. SPACE VIZZION z’n naam volledig waar. De ID SPACE VIZZION wordt eind 2021 verwacht.

Interesse in de ID VIZZION? Privé of zakelijk? Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina.

  • 100% elektrisch
  • Actieradius van 590 km
  • Volledig digitale cockpit
Volkswagen Id Space Vizzion Auto Hoogenboom Rotterdam 6
Volkswagen Id Space Vizzion Auto Hoogenboom Rotterdam 8

0-100 in 5,4 seconden

Net als de andere modellen in de ID. Family laat de ID. SPACE VIZZION zien dat ook elektrische auto’s een plezier zijn om in te rijden. De ID. SPACE VIZZION accelereert in 5,4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Combineer dat met een actieradius van 590 kilometer* (WLTP), en je snapt waarom zelfs lange ritten in dit nieuwe ID. model een aangename ervaring zijn.

Volkswagen Id Space Vizzion Elektromotor

Schoolvoorbeeld in aerodynamica

Zeker, de ID. SPACE VIZZION is een ruime auto. Maar we hebben daarbij niets ingeleverd op het gebied van aerodynamica. Door het slimme, strakke design glijdt de rijwind over de auto zonder dat jij snelheid verliest. En dat is niet het enige voordeel: het design ziet er ook nog eens bijzonder stijlvol uit. De 22 inch wielen, slimme LED-koplampen en het dak in hoogglans zwart benadrukken dit ook.

Volkswagen Id Space Vizzion Auto Hoogenboom Rotterdam 4
Volkswagen Id Space Vizzion Auto Hoogenboom Rotterdam 3

Van appelsap tot concept car

Ben je onder de indruk van het exterieur? Het interieur is minstens zo bijzonder. Zo heeft de ID. SPACE VIZZION een volledig digitale cockpit met het geprojecteerde Head-up Display achter het stuur als primaire dashboard. Het 15,6 inch infotainmentsysteem met touchscreen ondersteunt het digitale display en biedt extra informatie en mogelijkheden. Maar het interieur is meer dan alleen comfortabel en intelligent. De bekleding van de ID. SPACE VIZZION is uitgevoerd in duurzame materialen, zoals kunstleder gemaakt uit resten van appelsapproductie.

Volkswagen Id Space Vizzion Auto Hoogenboom Rotterdam 2
Volkswagen Id Space Vizzion Auto Hoogenboom Rotterdam

Modellen van nu.

ID.3.

De Volkswagen ID. 3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2020 gaat hij in productie, maar nu krijg je al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Bekijk de ID. 3.

ID. 4.

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. 4 ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. 4 heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Bekijk de ID. 4.

Modellen van de toekomst.

ID. VIZZION.

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Bekijk de ID. VIZZION.

ID. BUZZ.

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Je bekijkt momenteel de ID. BUZZ.

ID. SPACE VIZZION

Als zevende model in onze ID. Family heeft de ID. SPACE VIZZION een eer hoog te houden. Gelukkig doet ‘ie dat moeiteloos. Met een strak, aerodynamisch design, flinke actieradius en de binnenruimte van een SUV maakt de ID. SPACE VIZZION z’n naam volledig waar.

Bekijk de ID. SPACE VIZZION

ID. CROZZ.

Deze baanbrekende crossover, in productie vanaf 2020, combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. Crozz ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit

Bekijk de ID. CROZZ.

Op de hoogte blijven?

Interesse in de nieuwe ID SPACE VIZZION? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte wanneer er meer informatie bekend is.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.