• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 500 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID. Crozz

Waar ben je naar op zoek?

Volkswagen ID. Crozz

Het doel van Volkswagens is om een elektrische auto voor iedereen te maken. En omdat iedere individu anders is en andere behoeften heeft, hebben we een auto gemaakt voor iedereen. Auto's zijn zo persoonlijk dat ze perfect bij je moeten passen. En niet alleen bij jou, ook bij je familie, en je baan. Neem bijvoorbeeld ons conceptmodel, de ID. Crozz. Deze baanbrekende crossover, in productie vanaf 2020, combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. Crozz ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit.

  • 100% elektrisch
  • Actieradius van 500km (WLTP)
  • Productie start in de loop van 2020

ID. Crozz. Klaar voor avontuur

De ID. Crozz geeft je de vrijheid om de dingen te doen die jij het belangrijkst vindt, ongeacht welk pad je inslaat. De actieradius is zo groot dat bijna geen bestemming te ver is. Dus laat de stad en de dagelijkse sleur achter je en start je eigen avontuur. We hebben het interieur ruim opgezet, zodat je je direct thuis voelt. Zo ruim zelfs, dat je je mountainbike én alle bagage mee kunt nemen op vakantie. Revolutionaire technologie zorgt ervoor dat je altijd geniet van frisse lucht, binnen én buiten. Dankzij de elektromotor kun jij in alle stilte genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft - van bospad tot bergpas. De dynamische vierwielaandrijving zorgt ervoor dat je kunt gaan waar je nog nooit eerder bent geweest. De ID. Crozz is altijd klaar voor avontuur.

Id Cross Elektrisch Volkswagen

Boordevol innovaties

Het concept van de ID. Crozz belichaamt de toekomst van elektrische mobiliteit. De auto zit boordevol innovaties die je dynamisch en stil door alle bochten begeleiden. In de toekomst zal de ID. Crozz zelfs autonoom kunnen rijden als jij dat wil. Dan is het puur een kwestie van achterover leunen en van het uitzicht genieten. Je kunt zelfs tegen deze digitaal verbonden auto praten.

ID. 4 stoelen ruimte Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom

Vrijheid om te doen wat jij wil

We hebben de ID. Crozz ontworpen om jou meer vrijheid en ruimte te geven. We hebben daarom ons best gedaan om alles wat niet essentieel was, weg te laten. De stijlen tussen de voor- en achterdeur (B-stijlen), bijvoorbeeld. De achterbanken en het centrale dashboard zijn makkelijk aan te passen. Hierdoor heb jij meer ruimte voor zaken die belangrijk zijn voor jou.

ID.4 Hoogenboom Volkswagen elektrisch rijden

Vierwielaandrijving Vrijheid - waar je ook gaat.

De ID. Crozz houdt je in beweging. Dankzij de elektrische vierwielaandrijving brengt de auto je bijna overal. Met zijn state-of-the-art technologie zal je binnenkort tot 500 kilometer kunnen rijden op één batterijlading. Dus laat de dagelijkse sleur achter je en ga op weg. In je eentje, of met de mensen die jij liefhebt. Sportief én emissievrij.

ID.Crozz elektrisch rijden Volkswagen teaser Auto Hoogenboom

Autonoom rijden. Meer tijd voor jezelf

Rijd of laat je rijden. Met de ID. Crozz is de keuze aan jou. Een enkele aanraking van het stuurwiel is genoeg om naar de autonome rijmodus te schakelen. Of je geeft gewoon een stemcommando via de ingebouwde stembesturing. In autonome rijmodus verdwijnt het stuur in het dashboard, wat jou extra ruimte biedt om te genieten van de zaken die er echt toe doen. Zoals genieten van de landelijke omgeving. Of een goed boek lezen. Het is nu misschien nog toekomstmuziek, maar klinkt als iets waar iedereen van zou kunnen genieten.

ID.Crozz toekomst volkswagen elektrisch rijden hoogenboom

*Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Modellen van de toekomst.

ID.3.

De Volkswagen ID. 3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2020 gaat hij in productie, maar nu krijg je al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Bekijk de ID. 3.

ID. BUZZ.

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Bekijk de ID. BUZZ.

ID. 4.

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. 4 ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. 4 heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Bekijk de ID. 4.

ID. VIZZION.

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Bekijk de ID. VIZZION.

ID. SPACE VIZZION

Als zevende model in onze ID. Family heeft de ID. SPACE VIZZION een eer hoog te houden. Gelukkig doet ‘ie dat moeiteloos. Met een strak, aerodynamisch design, flinke actieradius en de binnenruimte van een SUV maakt de ID. SPACE VIZZION z’n naam volledig waar.

Bekijk de ID. SPACE VIZZION

ID. CROZZ.

Deze baanbrekende crossover, in productie vanaf 2020, combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. Crozz ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit

Je bekijkt momenteel de ID. CROZZ.

Op de hoogte blijven?

Interesse in de nieuwe ID. Crozz? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte wanneer er meer informatie bekend is.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.