• Beoordeeld met 4,8/5
  • Altijd 700 auto's op voorraad
  • Specialistische service
  • De mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID. BUZZ

Waar ben je naar op zoek?

Volkswagen ID. BUZZ

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Interesse om de ID Buzz? Privé of zakelijk? Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina.

  • 100% elektrisch
  • Verwachte productie vanaf 2022
  • 0-100 km/u in 5 seconden
Id Buzz Volkswagen Elektrisch Rijden Auto Hoogenboom

Een klassieke basis.

Ondanks dat de ID. BUZZ vol zit met futuristische eigenschappen, herken je de oude T1 er nog steeds in. Zo heeft de ID. BUZZ de neus van de klassieker overgenomen: het grote Volkswagen logo en de diepe lijn die de twee kleuren scheidt, zijn ook nu weer bepalend voor het exterieur.

ID.BUZZ achterkant Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom

Personen- en bestelbus.

De ID. BUZZ is ideaal als personenauto, maar ook als bestelbus. Dankzij de grote binnenruimte kun je veel kwijt en het compacte design zorgt maakt deze Microbus ook ideaal voor in de stad.

ID.BUZZ Volkswagen camper elektrisch rijden Hoogenboom

Extra lange ophanging.

Doordat de accu's op een slimme manier in de wagenvloer zijn weggewerkt en de aandrijflijn weinig ruimte in beslag neemt, staan de voor- en achteras ver van elkaar af. Dat levert heel veel extra ruimte op.

ID.BUZZ voorin Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom

Variabele stoelindeling.

Eén van de vele voordelen van de klassieke T1, was dat je hem op zoveel verschillende manieren kon inzetten. De ID. BUZZ zet dit voort. De verdeling van de stoelen is namelijk geheel flexibel. Je kunt dus zelf kiezen of je bijvoorbeeld tegenover elkaar of achter elkaar zit.

ID.BUZZ Vwcamper elektrisch rijden Hoogenboom

Slimme Co-Pilot-functies.

Dankzij de samenwerking met NVIDIA, loopt de ID. BUZZ voorop op het gebied van slimme Co-Pilot-functies. Dit betekent dat de Microbus zal beschikken over onder andere bewegings- en stembediening, gezichtsherkenning en Augmented Reality.

Id Buzz Volkswagen Elektrisch Rijden Auto Hoogenboom Rotterdam

Veiliger voor jezelf en de omgeving.

De nieuwe technologieën zorgen ervoor dat autorijden nog veiliger wordt. De auto ontgrendelt zich bijvoorbeeld bij het herkennen van je gezicht, waarschuwt je voor fietsers en herkent vermoeidheid op basis van je oogactiviteit.

ID.BUZZ technologie elektrisch rijden Volkswagen Hoogenboom

Gebouwd op het MEB platform.

Net als de overige I.D. modellen, is ook de I.D. BUZZ op het nieuwe MEB-platform gebouwd. Hierbij zijn de extra platte accu's in de wagenvloer weggewerkt, zodat het niet ten koste gaat van de binnenruimte. Toch hebben de accu's veel capaciteit, waardoor de actieradius maar liefst 600 kilometer is (volgens de WLTP meetmethode).

ID BUZZ T1 Volkswagen elektrisch rijden Hoogenboom
Stuk sneller dan zijn voorganger.

De allereerste T1, die in 1950 op de markt kwam, had een 25 pk motor aan boord. Dat valt natuurlijk volledig in het niet als je het vergelijkt met de kracht van zijn toekomstige broer. De nieuwe I.D. BUZZ heeft dankzij de 2 elektromotoren maar liefst 374 pk. Daardoor trek je op van 0-100 km/u in slechts 5 seconden.

Modellen van nu.

ID.3.

De Volkswagen ID. 3 is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Vanaf 2020 gaat hij in productie, maar nu krijg je al een uniek inzicht in onze toekomstplannen. Volledig elektrisch, volledig verbonden en een grote stap richting autonoom rijden.

Bekijk de ID. 3.

ID. 4.

De toekomst staat voor de deur, en met de ID. 4 ben jij goed voorbereid. Net als de andere modellen in de ID. family is ook deze cross-over volledig elektrisch. De ID. 4 heeft alle eigenschappen van een SUV, gecombineerd met een knap staaltje design, innovatie en techniek. Benieuwd naar alles wat deze veelzijdige SUV in huis heeft? We laten het je graag zien.

Bekijk de ID. 4.

Modellen van de toekomst.

ID. VIZZION.

Hoe zie jij de toekomst van autorijden voor je? Is een stuur in de toekomst nog wel nodig? En als je tegenwoordig met spraakopdrachten je huis kunt aansturen, waarom dan niet ook je auto? De technische ontwikkelingen die nu en in de toekomst plaatsvinden, zijn de basis voor de ID. VIZZION. Deze 'Premium Sedan' zal vanaf 2025 het autorijden naar een geheel ander niveau brengen.

Bekijk de ID. VIZZION.

ID. BUZZ.

Pak je de beroemste microbus uit de geschiedenis en combineer je dat met de technologieën van de toekomst, dan krijg je de ID. BUZZ. Een waardige opvolger van de multifunctionele T1. De ID. BUZZ is volledig elektrisch en zal volgens planning vanaf 2022 in productie worden genomen.

Je bekijkt momenteel de ID. BUZZ.

ID. SPACE VIZZION

Als zevende model in onze ID. Family heeft de ID. SPACE VIZZION een eer hoog te houden. Gelukkig doet ‘ie dat moeiteloos. Met een strak, aerodynamisch design, flinke actieradius en de binnenruimte van een SUV maakt de ID. SPACE VIZZION z’n naam volledig waar.

Bekijk de ID. SPACE VIZZION

ID. CROZZ.

Deze baanbrekende crossover, in productie vanaf 2020, combineert de kracht van een SUV met de elegantie van een coupé. En hij is nog praktisch ook: hij voelt zich thuis in de stad én de natuur. Met de ID. Crozz ligt een wereld aan mogelijkheden aan je voeten. Zonder gedoe en enkel aangedreven door elektriciteit

Bekijk de ID. CROZZ.

Op de hoogte blijven?

Interesse in de nieuwe ID BUZZ? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte wanneer er meer informatie bekend is.

Wij verwerken je gegevens zorgvuldig voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kun je lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.