• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID. 4

Rijklaar vanaf
€ 47.790

De 100% elektrische Volkswagen ID. 4

De ID.4 combineert het beste van twee werelden: de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, met het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. Dit maakt 'm een familieauto pur sang. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4.

 • Een actieradius tot 520 kilometer
 • Slimme assistentiesystemen
 • Touch-Display van 30,5 centimeter
Rijklaar vanaf
€ 47.790

Volkswagen ID.4 Zakelijk leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden. Interesse om de Volkswagen ID.3 te leasen? Voor jezelf, of in het wagenpark? Neem contact met ons op.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je ID.4 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

Zo krachtig kan elektrisch zijn. Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Dacht het niet. Of je nou op de A2 of in de Alpen rijdt, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Met een actieradius tot 520 kilometer* hoef je je over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij ons baanbrekende MEB-platform, waarbij het grote accupakket in de vloer van de auto is weggewerkt. Dat creëert extra ruimte voor bagage, passagiers én lange benen. De ID.4 mag zich met recht een Volkswagen noemen.

Een vliegende start: de 1ST Editions. De ID.4 trapt af met twee speciale 1ST Editions: de ID.4 1ST en ID.4 1ST Max. Deze extra rijk uitgeruste modellen herken je aan de typische 1ST badges en Play & Pauze pedalen. Zo laat jij zien dat je er als eerste bij was. De 1ST Editions hebben een actieradius tot 501 kilometer. De uitvoeringen daarna krijgen een actieradius tot 520 kilometer. Wil je de ID.4 zakelijk rijden? Dan profiteer je in 2020 nog van 8% bijtelling.

Functioneel mag best mooi zijn. Onderweg pik je het robuuste design van de ID.4 er zo uit. Met z’n inliggende deurgrepen, herkenbare dakreling en als kers op de taart: de optionele lichtlijn die het Volkswagen logo verbindt met de koplampen. En wil je skispullen meenemen? Op pad met fietsen? Geen probleem. Met een flinke bagageruimte en de optionele trekhaak en dakkoffer neem je al je spullen zo mee. Het is niet voor niets een SUV.

Inclusief slimme bijrijders. De ID.4 is een auto die naar je luistert. Je route plannen? Het volgende nummer spelen? Je moeder bellen? Zeg wat je wilt en… voilà. Ook rijden er voor je veiligheid altijd een groot aantal slimme assistenten met je mee. Zo weet IQ.Light precies met welke verlichting je het beste zicht hebt en dimt je grootlicht automatisch als er een tegenligger aankomt. Weer een zorg minder. En loop je richting je ID.4? Met Keyless Access gaan de deuren als vanzelf open en begint je auto enthousiast met z’n lichten te knippen. Welkom.

Bijtelling. De Volkswagen ID.4 biedt een groot voordeel voor zakelijk rijders: in plaats van de gebruikelijke 22%, betaalt je, bij een contractafsluiting voor 31 december 2021, slechts 12% bijtelling (tot aan de eerste € 40.000 van de catalogusprijs).

Download de brochure Download de prijslijst