• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen ID.3

Rijklaar vanaf
€ 38.390
Of Private lease v.a.
€ 528p/m

De Volkswagen ID. 3

Met de ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden beschikbaar voor de massa. Na de Kever en de Golf kun je spreken van het derde hoofdstuk in de geschiedenis van Volkswagen. Het is het eerste model in een reeks van nieuwe, volledig emissievrije Volkswagens. Als onderdeel van de ID. family volgen later nog meer modellen.

Open de ID.3 met het apparaat dat je altijd op zak hebt: je smartphone. Hiermee ontgrendel je niet alleen de deuren, maar start je zelfs de auto. Bovendien koppelt je telefoon altijd direct je User ID.-instellingen met jouw auto.

 • Volledig elektrisch en CO2-neutraal
 • 8% bijtelling bij contractafsluiting t/m 31 december 2020
 • Afmetingen vergelijkbaar met Golf, maar ruimer interieur
 • Actieradius van 330 km tot 550 km WLTP
 • Innovatieve nieuwe features
 • Handige app waarmee je op afstand je auto kan bedienen
Rijklaar vanaf
€ 38.390
Of Private lease v.a.
€ 528p/m
Volkswagen Id 3 Rotterdam 2020 Auto Hoogenboom

Volkswagen ID.3 Zakelijk leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden. Interesse om de Volkswagen ID.3 te leasen? Voor jezelf, of in het wagenpark? Neem contact met ons op.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je ID.3 samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

Meer over de ID.3

Licht met IQ. Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Dat comfort bieden de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen van de ID.3. Die passen zich automatisch en razendsnel aan iedere situatie aan. Zelfs het grootlicht hoef je niet meer zelf te regelen, zodat je nooit per ongeluk tegenliggers verblindt. En, niet onbelangrijk: ze zien er ook nog eens goed uit. De ID.3 is standaard uitgevoerd met de slimme IQ.DRIVE features, zoals Lane Assist en Adaptive Cruise Control.

Head-up Display. Het optionele augmented reality Head-up Display toont handige informatie op de voorruit, direct in je zicht. Zo zie je precies waar je moet afslaan.

Alles onder controle. Met je stem. Zoeken naar de knop om je radio zachter te zetten tijdens het rijden? Verleden tijd. Houd je ogen op de weg en gebruik je stem om de radio, het navigatiesysteem of je telefoon te bedienen. Zeg 'Hallo ID.' en hij helpt je verder.

Interactieve interieurverlichting. Als een goede vriend helpt de ID.3 je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt.

Laden. Een elektrische auto opladen kan op verschillende manieren (thuis, op het werk, bij een publiek laadpunt, snelladen) en tegen verschillende tarieven. We bieden een complete laadoplossing die past bij je situatie en behoeftes. Op deze manier leveren we een totaalpakket voor ‘elektrisch rijden’ in plaats van alleen een elektrische auto. Voor de Volkswagen ID.3 zullen wij samenwerken met Shuttel. Met Shuttel zijn we in staat om laadpunten, laadpassen én groene stroom aan te bieden. Daarnaast biedt Shuttel extra mobiliteitsservices. Lees hier meer.

Bijtelling. De Volkswagen ID.3 biedt een groot voordeel voor zakelijk rijders: in plaats van de gebruikelijke 22%, betaalt je slechts 8% bijtelling (tot aan de eerste € 45.000 van de catalogusprijs). Dit bijtellingsvoordeel geldt voor 5 jaar vanaf de datum eerste toelating (DET).

Tot 550 kilometer** op een volle accu. De ID.3 heeft een actieradius waar je u tegen zegt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heb je de keuze uit drie verschillende accu's. De ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer**. De basis-accu (45 kWh) brengt je 330 kilometer** ver, deze batterij is te laden met maximaal 7,2 kW wisselstroom en maximaal 50 kW gelijkstroom (100 kW gelijkstroomladen optioneel). Met de grootste batterij (77 kWh) rijd je zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Deze is te laden met maximaal 11 kW (wisselstroom) en 125 kW (gelijkstroom). Dus naar kantoor rijden, daarvoor nog even de kinderen vlot naar school brengen en ’s avonds weer naar huis – geen probleem op één acculading.

Download de prijslijst Download de brochure