• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

De nieuwe Volkswagen Golf Variant

Rijklaar vanaf
€ 28.690
Of Private lease v.a.
€ 459p/m

De nieuwe Volkswagen Golf Variant

De Golf Variant is meer Golf dan ooit. Vanbuiten sportiever. Vanbinnen digitaler. En met meer ruimte dan je ooit durfde te dromen - en dan hebben we het niet alleen over de bagageruimte. Ook op de achterbank zitten je passagiers er extra royaal bij. De Golf Variant is op écht alle vlakken meer.

 • In alles een echte Golf!
 • Ruim interieur met laadruimte van 1.642
 • Digitaler dan ooit
 • Slimme assistentiesystemen
Rijklaar vanaf
€ 28.690
Of Private lease v.a.
€ 459p/m
Volkswagen Golf 8 Variant 2021 Auto Hoogenboom Rotterdam

Volkswagen Golf Variant Private Lease

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van je gloednieuwe Golf Variant. Kosten als de verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Dit betekent dat je zelf alleen de brandstof hoeft te betalen.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
 • Geen spaargeld nodig
 • Je rijdt een gloednieuwe Golf Variant
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

Ontdek de Golf Variant

Overduidelijk een Golf. Onvergelijkbaar meer ruimte. Toe aan meer ruimte, maar wil je dat Golf-gevoel niet loslaten? De Golf Variant staat voor je klaar. Het strakke silhouette en de stijlvolle LED-koplampen zorgen dat je Variant bij iedereen een goede eerste indruk maakt. En met een laadruimte van 1.642 liter neem je de wekelijkse boodschappen of de sporttassen van je voetbalteam makkelijk mee. Heb je je handen vol? Open de achterklep gemakkelijk met een voetbeweging onder de auto.

Vooruitstrevend, maar toch praktisch. De nieuwe Golf Variant trekt ook vanbinnen alles uit de kast om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. In de Digital Cockpit zie je alle rij-informatie op het scherm achter je stuur. Wil je je snelheid zien, de kilometerstand of welk liedje er speelt? Geen probleem, jij kiest. Met het Head-up Display kun je je ogen volledig op de weg houden. Belangrijke informatie zoals je snelheid en navigatie projecteert ‘ie op je voorruit. En alle features bedien je via de strakke touchscreen knoppen of gewoon met je stem. Wel zo veilig.

Digitaler dan ooit. Met het standaard digitaal instrumentenpaneel Digital Cockpit op de nieuwe Golf Variant leggen we de digitale lat hoog. Hier zie je in één oogopslag de klassieke toerenteller, snelheidsmeter en kilometerteller, maar ook andere interessante weetjes over je auto. Met het optionele navigatiesysteem Discover Pro bedien je je favoriete apps via App Connect gewoon op het display. Of nog makkelijker: gebruik gewoon je stem om je radio, telefoon of navigatie te bedienen. Wil je later meer opties aan je Golf Variant toevoegen? Met Functions On Demand pas je je uitrusting gewoon vanuit je auto aan.

Kijkt met je mee. Het slimme Travel Assist combineert assistentiesystemen als Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Zo houdt ‘ie je Golf binnen de lijntjes, je voorliggers op veilige afstand en neemt hij filerijden grotendeels van je over. Je hoeft alleen je handen nog maar op het stuur te houden.

Download brochure Download de prijslijst