Golf 8 nieuwe Volkswagen achterkant Auto Hoogenboom Rotterdam
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Beoordeeld met 4,8/5
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen Golf 8

Rijklaar vanaf
€ 25.995

Dit is de Golf 8

De nieuwe Golf is met jou meegegroeid. Jij blijft aan jezelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht je ook van je auto. Daarom is de nieuwe Golf, meer Golf dan ooit. Met standaard premium features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken.

 • De hoogste standaard
 • 8e generatie Volkswagen Golf
 • Welkom in je comfortzone
 • Slimmer, makkelijker en fijner onderweg
Rijklaar vanaf
€ 25.995

Op de hoogte blijven?

Meer weten en of de hoogte blijven van de nieuwe Golf? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Volkswagen over de Golf 8. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij houden je op de hoogte van de laatste updates.

Features die het rijden in de nieuwe Golf nog comfortabeler maken

 • Lane assist - Houdt je binnen de lijntjes
 • Met Park Assist - Kan je inparkeren 'zonder handen'
 • IQ.Light LED Matrix - Slim licht voor jou en je tegenliggers
 • Sfeerverlichting - Kies steeds een van de 32 varianten voor de perfecte mood

Meer Golf, meer gemak
Meer Golf, betekent nog meer gemak. Dat begint al bij het instappen. Je Golf herkent jou direct en kiest alvast jouw persoonlijke profiel. Daarin staan al je favoriete instellingen voor bijvoorbeeld de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en assistentiesystemen. Het grote infotainmentscherm biedt handige functies en weergaves die je kent van je smartphone. Je kunt zelfs het scherm personaliseren met je eigen foto’s en favoriete features.

Welkom in je comfortzone
Je eist het beste van je telefoon en televisie. Dus ook van je auto verwacht je een slimme digitale ervaring. Stap in en ervaar zelf hoe intelligent de nieuwe Golf is. Achter het stuur vind je de personaliseerbare Digital Cockpit, die in één oogopslag de belangrijkste informatie over je rit laat zien.Kijk een stukje naar rechts, en je ziet het infotainmentsysteem Discover Pro. Bedien ‘m met het touchscreen of je stem – daar is de Golf slim genoeg voor. Nog meer informatie nodig? Je snelheid en navigatie worden ook op de voorruit geprojecteerd, zodat jij je blik gewoon op de weg kunt houden. Comfortabel, slim en veilig – wat wil je nog meer.

Een Golf die echt naar je luistert
Van een nieuwe Golf verwacht je een nieuwe standaard, zoals stembediening. Met Alexa kan dit standaard in de Golf. Vertel je infotainmentsysteem wat je wil doen op WhatsApp, Gmail of Spotify en hij doet ‘t. Een betere bijrijder kun je je niet wensen, toch?

Car2X: klinkt hightech, is het ook
Uniek op de Golf: Car2X. Dit slimme systeem communiceert met de auto's en wereld om je heen en waarschuwt je voor obstakels onderweg. Een gevaarlijk kruispunt, rood stoplicht of wegwerkzaamheden: je Golf kan verder vooruit kijken dan jij en vertelt je wat je kunt verwachten. Ook hulpdiensten signaleert het systeem. Nog voordat je de sirenes kunt horen, ben jij dankzij Car2X al op de hoogte.

Download brochure