• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen e-up!

Rijklaar vanaf
n.n.b.

Volkswagen e-up! / Tijdelijk niet bestelbaar

De e-up! is volledig elektrisch, compact en kleurrijk, en krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

 • Let op: Niet bestelbaar
 • Zuinig en milieubewust
 • Sneller optrekken
 • Geen BPM en wegenbelasting
 • Actieradius tot 250 kilometer
Rijklaar vanaf
n.n.b.
Volkswagen E Up Auto Hoogenboom Rotterdam zijkant

Volkswagen e-up! Zakelijk Leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je auto samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

Alles om je thuis te voelen

Actieradius > 250 km*. Lekker compact, dat is de e-up! En de techniek die in de e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties heeft Volkswagen het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol**. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur**.

Opvallende features van de e-up!

Lane Assist
Houdt je altijd veilig binnen je rijbaan. Sensoren scannen continu de rijbaan en ‘zien’ of je op koers blijft. Dreig je onbedoeld – zonder richting aan te geven – buiten je rijbaan te raken, dan stuurt Lane Assist in de e-up! zelf terug naar het midden.

Airconditioning automatisch
Met de automatische airconditioning 'Climatronic' kun je in alle koelte genieten van je autorit, terwijl de temperatuur automatisch voor je geregeld wordt.

8 jaar garantie op de accu
Op de hoogvoltaccu in de e-up! heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur.

2 jaar garantie op de hele auto
Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de e-up! volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden.

6 jaar onderhoud
De e-up! wordt standaard geleverd tot wel 6 jaar onderhoud (max. 90.000km), waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je e-up! zo lang mogelijk als nieuw.

* Het genoemde aantal kilometers is de indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.

Download brochure Download prijslijst