• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 500 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • Mobiliteitspartner van Rijnmond

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Rijklaar vanaf
€ 50.990

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Ben je op zoek naar een Volkswagen met een luxe uitstraling, maar wil je ook het voordeel van een grote bagageruimte? Dan is de Arteon Shooting Brake precies wat je zoekt. De stijl en het karakter van de Arteon, maar dan met een ruimere kofferbak. De nieuwe Shooting Brake combineert moeiteloos exclusiviteit en comfort op topniveau.

Uitgerust met een intuïtief besturingssysteem en het slimme Travel Assist waarmee je Arteon Shooting Brake voorliggers op veilige afstand houdt en filerijden grotendeels van je over neemt. Je hoeft alleen nog maar je handen aan het stuur te houden.

 • Strak design
 • 5-sterren interieur
 • 565 liter bagageruimte
 • Komt ook als plug-in hybride
Rijklaar vanaf
€ 50.990
Volkswagen Shooting Brake zijkant exterieur Auto Hoogenboom

De Arteon Shooting brake Zakelijk Leasen?

Dat kan! Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Leasing & Financiering, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je Arteon Shooting brake samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

Stijlvol en functioneel

Maak kennis met de Arteon Shooting Brake. De Arteon Shooting Brake combineert het comfort, de elegantie en het karakter van de Arteon met een stuk grotere bagageruimte. Uitgerust met een royaal aanbod aan slimme features om het rijden nog innovatiever en comfortabeler te maken. Dezelfde luxe uitstraling als de Arteon, alleen dan met meer ruimte. Stap in de Arteon Shooting Brake en het zal je aan niets ontbreken.

Slimme technologie
Met Travel Assist als slimme bijrijder heb je altijd een extra paar ogen op de weg. Je omstanders worden op veilige afstand gehouden en filerijden wordt grotendeels overgenomen. Geen held in parkeren? Geen probleem, de Arteon Shooting Brake helpt je een handje! Met Park Assist herkent de Arteon Shooting Brake vrije ruimtes en stuurt je er feilloos in. Je hoeft alleen de auto in zijn achteruit te zetten, je stuur los te laten, zachtjes gas geven en tot slot te remmen. Zo gepiept.

Ruim en comfortabel
Geniet elk moment van je rit. Met het uitnodigende, ruime en comfortabele interieur van de Arteon Shooting Brake is dit geen enkel probleem. Als extra kies je zelf welke kleur de verlichting in je interieur heeft. En je rijdt graag een stukje om wanneer je de massagefunctie van de ErgoComfort stoelen hebt ontdekt. Snappen we helemaal!

Baanbrekende verlichting
Zowel de koplampen als achterverlichting zijn voorzien van LED-verlichting inclusief dynamisch karakter, deze geeft een 3D effect wanneer je remt of je richting aangeeft. Zo ben je niet meer te missen op de weg. Ook is er de in- en uitstap verlichting die je de weg naar en uit de auto leidt.

Net zo elegant, maar dan compacter
Niet zoveel ruimte nodig? Ga dan voor de Arteon. uitgerust met dezelfde slimme features en luxe designkenmerken.

Download de brochure Download prijslijst