Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Extra comfortabel de winter door met de Wintercheck

    Als Volkswagen rijder bent u gewend aan comfort. Dat wilt u dus ook als de omstandigheden extremer worden zoals bij vrieskou, sneeuw of op wintersportvakantie. Om ook in de winter comfortabel op avontuur te gaan, profiteert u nu van de Volkswagen wintercheck.

Volkswagen Wintercheck € 20,-

Aan de hand van 20 cruciale punten wordt er door onze technische experts gecontroleerd of uw Volkswagen winterklaar is. Als het nodig is, worden ook de vloeistoffen bijgevuld. Na afloop van de Volkswagen Wintercheck ontvangt u een technisch rapport. Instappen en genieten maar. Maak vandaag nog een afspraak met onze werkplaats.

  • Controle op 20 punten voor € 20,-
  • Gratis vloeistoffen bijvullen
  • Gratis Beetle van Playmobil t.w.v. € 39,95

Plan direct uw Volkswagen Wintercheck in!

wintercheck beetle cadeau

Gratis cadeau bij de Wintercheck

Wanneer u tijdens de actieperiode een Wintercheck laat uitvoeren voor uw Volkswagen dan ontvangt u daarbij een super leuk cadeau. U krijgt een originele Beetle Playmobil t.w.v. € 39,95 helemaal gratis. Let op, deze actie geldt zolang de voorraad strekt en op = op!

Net zoals banden in het voorjaar en in het najaar gewisseld worden heeft uw auto zelf ook twee keer per jaar een check up nodig. Daarvoor komt de seizoenscheck om de hoek kijken. In het najaar is dit de wintercheck. Handig om te doen vlak voordat u op reis wilt gaan met de auto. Combineren met de winterbandenwissel is helemaal handig. Dan slaat u gelijk twee vliegen in een klap.

Van accu tot verwarming, alles wordt gecheckt. Dus is de auto ook uw hoofd-vervoersmiddel? Dan is het verstandig om de auto voor te bereiden op het najaar en de winter. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Dit doet u met de wintercheck bij Auto Hoogenboom.

Meer info over de Wintercheck

U bent van harte welkom

*De wintercheck is geldig t/m 28 februari 2022. Het gratis cadeau is geldig zo lang de voorraad strekt. Op = op.