Ontdek de Volkswagen Service Winteracties

Ook deze winter introduceren wij verschillende Volkswagen Service Winteracties. Zo kunt u nu profiteren van de wintercheck en de bandenwissel actie. De Service Winteracties lopen tot en met eind februari 2024. Benieuwd naar alle services winteracties? Bekijk dan hieronder de lopende Volkswagen Service Winteracties!

volkswagen wintercheck

Is uw Volkswagen al winterproof? Doe de wintercheck voor € 25,-!

Deze winter comfortabel en veilig in de auto stappen? Doe de wintercheck en laat de auto controleren op o.a. airco, motor, verlichting en remmen voor maar € 25,-.

Plan uw wintercheck

Grip op de winter? Doe de bandenwissel al vanaf € 49,-

Voorbereid zijn op de winter? Vergeet niet uw banden te wisselen. Beneden 7˚C merkt u al verschil en kunnen winterbanden de remweg soms al met de helft verkorten. Met goede winterbanden rijdt u een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en komt u niet voor verrassingen te staan.

Plan uw winterbandenwissel Toe aan nieuwe banden?
volkswagen bandenwissel
volkswagen accessoires

Volkswagen accessoires ideaal voor de wintersport!

Uw Volkswagen extra comfort en ruimte bieden? Bekijk de accessoires van Volkswagen.

Bekijk Volkswagen accessoires
lichtmetalen wintersets
car care
ijskrabber

Lichtmetalen wintersets

De winter staat voor de deur. Wilt u nieuwe lichtmetalen wintersets? Dan heeft u geluk, want u krijgt nu tot 30% korting op de lichtmetalen wintersets!

Ontdek wintersets

Rubberen mattenset

De winter staat voor de deur. Wilt u ook geen natte matten meer in de auto? De rubberen mattenset van Volkswagen is nu verkrijgbaar met 25% korting!

Ontdek mattensets

Car Care

Bereid u goed voor op de winter en haal de Care Care van Volkswagen in huis! De Volkswagen Care Care is nu verkrijgbaar van € 25,- voor maar liefst € 12,95!

Bekijk winterverzorgingsset

IJskrabber

Wilt u goed voorbereid zijn op de winter en een goede ijskrabber hebben? De Volkswagen ijskrabber is afgeprijsd van € 9,95 voor € 4,95!

Bekijk Volkswagen ijskrabber

U bent van harte welkom in een van onze Volkswagen vestigingen!

Actievoorwaarden

Genoemde service acties zijn geldig tot 1 april 2024.