Contact opnemen
  • Volkswagen Service Voorjaarsacties

    Maak uw auto klaar voor de zon met de Volkswagen Voorjaarsacties. Van bandenwissel en aircocheck tot gratis ruitreparatie. Ontdek de Volkswagen Voorjaarsacties.

Ontdek de Volkswagen Voorjaarsacties

Nu het zonnetje steeds vaker haar neus laat zien is het tijd om uw auto klaar te maken voor het voorjaar. Maak een keuze uit de acties die van toepassing zijn op uw auto en ga zorgeloos het voorjaar tegemoet. Onze Volkswagen voorjaarsacties bestaan onder andere uit:

Zomerbandenwissel

Bandenwissel v.a. € 39,-

Wissel tijdig uw winterbanden voor zomerbanden. De prestatie van de winterbanden neemt namelijk af wanneer de temperaturen stijgen. Daarnaast gaat uw auto bij het doorrijden op winterbanden ook meer brandstof verbruiken.

Airco check

Aircocheck € 20,-

Het is belangrijk om fris achter het stuur te zitten. Een juiste werking van de airco is hierbij een belangrijke factor. Laat daarom in ieder geval om het jaar een aircocheck uitvoeren. Dit doet u bij ons voor slechts € 20,-.

Airoc onderhoud

Airco onderhoudsbeurt incl. geurbehandeling € 139,-

Is de airco gecheckt en is er een onderhoudsbeurt nodig? Dan vervallen de kosten van de aircocheck. Bij uw aircoservice beurt krijgt u een geurbehandeling gratis.

Ruitreparatie

Gratis ruitreparatie

Bij ons heeft u bijna altijd recht op gratis ruitreparatie bij een sterretje in uw ruit.

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een originele ruit
Accessoires

Aantrekkelijke kortingen op Volkswagen Originele Accessoires

Tijdens het voorjaar hebben wij diverse accessoire
aanbiedingen. Maak uw keuze uit de acties in de Volkswagen webshop.

Bandenwissel v.a. € 39,-

Een van de belangrijkste zaken van Volkswagen Voorjaarsacties is de bandenwissel. Plan eenvoudig zelf een afspraak in onze planner in wanneer het u uitkomt. Wij wisselen uw complete bandenset met velg al voor slechts € 39,-. De prijzen voor al onze bandenwissel services vindt u in de tabel.

Plan uw bandenwissel online

Via onze online werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk en snel uw afspraak.

Bandenwissel inplannen
Bandenwissel service:Prijzen:
Montage losse band (incl. balanceren)€ 25,-
Complete set zonder opslag€ 39,-
Complete set met opslag in bandenhotel€ 89,-
4 losse banden zonder opslag€ 89,-
4 losse banden met opslag in bandenhotel€ 139,-

Waarom winterbanden wisselen?

Dit is de aloude vraag, waarom zou u uw winterbanden moeten wisselen voor zomerbanden? En kunt u niet gewoon het hele jaar op winterbanden rijden? Wij leggen het u graag uit.

Meer grip. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden beter dan winterbanden bij temperaturen boven de 7 graden. Zo heeft u de beste grip op het wegdek en bent u veilig onderweg.

Kortere remafstand. Als u remt op droog wegdek dan komt u met zomerbanden gemiddeld 12 meter eerder tot stilstand dan met winterbanden. Daarnaast verbruikt de auto ook nog eens aanzienlijk meer in vergelijking tot een auto met zomerbanden. Plan daarom tijdig uw bandenwissel afspraak in.

remafstand zomerbanden

Toe aan nieuwe zomerbanden?

Zijn uw huidige zomerbanden aan vervanging toe en wilt u veilig de weg op? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn voor wat betreft model auto en bijbehorende bandenmaat en dan gaan wij voor u aan de slag. De offerte ontvangt u op het e-mailadres dat u invult, controleer deze dus goed.

Bandenofferte

Aircocheck voor slechts € 20,-

Een aircocheck is een voordelige controle van uw airco voor slechts € 20,-. Wanneer zou u een aircocheck moeten laten doen? We raden aan de check om het jaar uit te voeren, bijvoorbeeld voor de vakantie, maar in ieder geval altijd voordat u airco-onderhoud laat uitvoeren. Er moet namelijk eerst worden vastgesteld of er airco-onderhoud nodig is. Onze monteur kan dat aan de hand van een handige checklist makkelijk controleren.

Tijdens de aircocheck wordt er gekeken of het aircosysteem goed werkt door middel van een visuele inspectie en een controle op de koelcapaciteit van de airco. Aan de hand hiervan kan de monteur bepalen of het koudemiddel wel of niet bijgevuld moet worden. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. En natuurlijk voorkomt u dat liever.

Plan een Aircocheck
Airco check
Airco onderhoud

Airco servicebeurt incl. geurbehandeling € 139,-

Nadat uw auto een aircocheck heeft gehad en er is een airco-onderhoudsbeurt nodig, vervallen de kosten van de aircocheck.

Een aircosysteem verliest in verloop van tijd kleine beetjes koudemiddel. Dit kan komen door kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen van het aircosysteem. Wanneer het koudemiddel te laag wordt zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit tot schade leiden. Bij het uitvoeren van de airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt uw airco weer als nieuw.

Voor auto’s vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een prijs van € 189,- voor airco onderhoud.

Online plannen

Gratis ruitreparatie

Ruitschade zit in een klein hoekje. Een sterretje kan bijvoorbeeld ontstaan door een opspattend steentje. Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan is de ruitreparatie bijna altijd gratis.

De ruitreparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent.

Ontdek Gratis ruitreparatie
Gratis Ruitreparatie sterretje Volkswagen Audi SEAT SKODA
Volkswagen accessoires
Tijdelijk tot 50% korting op het complete Volkswagen Car Care assortiment.

Volkswagen Accessoire actie

Maak uw Volkswagen compleet met Volkswagen Originele Accessoires.

Wij denken graag met u mee. Daarom hebben ze bij Volkswagen een hele reeks Originele Volkswagen Accessoires die gemaakt zijn voor u en uw Volkswagen. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat de accessoires niet passen of dat u de verkeerde onderhoudsproducten gebruikt om uw Volkswagen in top conditie te houden.

Dus bent u op zoek naar extra’s die uw voorjaar nog mooier maken? Check dan snel deze accessoires en profiteer van de acties.

Ga naar de webshop

U bent van harte welkom

*Genoemde acties zijn geldig van 1 maart t/m 31 mei 2022. Voor auto’s vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een prijs van € 189,- voor airco onderhoud.