Contact opnemen
  • Volkswagen Sales Najaarsacties

    Ook dit najaar introduceren wij een aantal acties van Volkswagen, onder andere de private lease actie. Bekijk alle Volkswagen Sales Najaarsactie!

Ontdek de Volkswagen Sales Najaarsacties

Ook dit najaar introduceren wij verschillende Volkswagen Sales acties. Zo kunt u nu profiteren van private lease acties tot extra inruilpremies. De Sales Najaarsacties lopen tot en met 30 december 2022. Benieuwd naar alle Volkswagen Sales Najaarsacties? Bekijk dan hieronder de lopende Volkswagen Najaarsacties!

Profiteer van de Volkswagen Sales Najaarsacties:

Private Lease vanaf € 435,- p/m*!

Geen zin om zelf uw gehele nieuwe Volkswagen te financieren? Profiteer nu dan van voordeel op de private lease van de Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, Golf (Variant), Tiguan, ID.3, ID.4, ID.5, en private lease uw nieuwe Volkswagen al vanaf € 435,- p/m*!

Ontdek de actie

Inruilvoordeel nu tot €2.000,- extra inruilpremie!

Wilt u graag uw auto inruilen voor een nieuwe Volkswagen? Profiteer dan nu van een extra inruilpremie tot €2.000,- bij aankoop van een Taigo, T-Roc of T-Cross. Bekijk uw inruilvoordeel!

Ontdek de actie

Scherpe meerprijzen op een DSG-automaat!

Bent u het schakelen zat? Profiteer dan nu van scherpe meerprijzen op een Volkswagen DSG-automaat bij aankoop van een Polo, Taigo, T-Cross of T-Roc. Bekijk de Volkswagen DSG-automaat actie!

Ontdek de actie

T-Roc ‘Life 75 Edition’: vanaf € 35.575,-

De speciale Life 75 Edition van de nieuwe Volkswagen T-Roc is ontstaan ter ere van Volkswagens 75 jarig bestaan. Deze uitvoering is uniek en rijk uitgerust en wanneer u deze T-Roc wilt Private Leasen ook extra voordelig. Bekijk de T-Roc ‘Life 75 Edition’!

Ontdek de actie

Volkswagen Business-modellen met korting tot € 3.200,-

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Life Business- en R-Line Business+-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd. Profiteer nu van voordeel tot € 3.200,-!

Ontdek de actie

Tijdelijke prijsverlagingen op de Volkswagen T-Roc (Cabrio) en de Tiguan (Allspace)

T-Roc en Tiguan liefhebbers opgelet! Er is nu tijdelijk een prijsverlaging op de Volkswagen T-Roc, T-Roc Cabrio, Tiguan en Tiguan Allspace tot € 1.500,-. Bekijk uw voordeel op de T-Roc en de Tiguan!

Ontdek de actie

U bent van harte welkom in een van onze Volkswagen vestigingen!

Actievoorwaarden

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 december 2022.

Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

**Genoemde acties zijn geldig van 13 oktober t/m 30 december 2022.