Volkswagen Private Lease Acties. Nu vanaf €389,- p/m*!

Bij Volkswagen profiteert u van scherpe Private Lease tarieven op de Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, Golf, Golf Variant, Tiguan, ID.3, ID.4 en ID.5. Zo rijdt u al in een gloednieuwe Volkswagen vanaf €389,-* p/m.

Volkswagen Private Lease modellen

Polo private lease

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo: vol van zichzelf. Wie zegt dat u van een kleine auto geen grote dingen mag verwachten? Ontdek het innovatieve design en de intelligente technologie in de nieuwe Polo.

Tijdelijk vanaf €389,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Polo

taigo private lease

Volkswagen Taigo

Wat krijgt u als u de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV bij elkaar optelt? De Volkswagen Taigo. Ontdek het sportieve design en de scala aan features en extra veel stylingsmogelijkheden.

Tijdelijk vanaf €459,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Taigo

t-cross private lease

Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is de compacte SUV van Volkswagen. De T-Cross is stoer en sportief en in zijn segment zet hij veel nieuwe maatstaven in gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit.

Tijdelijk vanaf €479,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de T-Cross

volkswagen t-roc

Volkswagen T-Roc

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat het succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, stapt u in dan ontbreekt het u nergens aan.

Tijdelijk vanaf €499,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de T-Roc

volkswagen golf

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf. Meer Golf dan ooit. De Volkswagen Golf oogt dynamischer dan ooit. Hij is de enige in het ‘Volkswagen Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit. Ook biedt hij meer keuze en slaat de brug naar elektrisch rijden met liefst vijf hybride versies.

Tijdelijk vanaf €599,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Golf

volkswagen golf variant

Volkswagen Golf Variant

De Volkswagen Golf Variant: een echte alleskunner. De Golf Variant is meer Golf dan ooit. Van buiten sportiever. Van binnen digitaler. En met meer ruimte dan u ooit durfde te dromen, op zowel de achterbank als in de kofferbak. De Golf Variant is op écht alle vlakken meer.

Tijdelijk vanaf €629,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Golf Variant

volkswagen tiguan

Volkswagen Tiguan

De Volkswagen Tiguan. Stoer, stijlvol en ruim. De Tiguan is de populairste SUV van Europa en één van de bestverkopende SUV’s wereldwijd. Hij is ruim en comfortabel, er is keuze uit voorwiel- en vierwielaandrijving, de motorenrange is breed en hij kan tot 2,5 ton trekken.

Tijdelijk vanaf €649,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Tiguan

Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 is er voor iedereen! Én maakt elektrisch rijden beschikbaar voor iedereen. Of u nu op zoek bent naar een auto die duurzaamheid uitstraalt, een auto met veel ruimte of één die lekker snel optrekt: de ID.3 heeft het allemaal! 

Tijdelijk vanaf €669,-* p/m

Inclusief SEPP subsidie: € 586*** p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de ID.3

ID.4 private lease

Volkswagen ID.4

De Volkswagen ID.4, de volledig elektrische SUV. Bij de ID.4 kunt u genieten van het beste van twee werelden, namelijk de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, en het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. De ID.4 combineert ruimte, comfort, duurzaamheid en een actieradius tot 521 km**.

Tijdelijk vanaf €689,-* p/m

Inclusief SEPP subsidie: € 586*** p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de ID.4

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5. De elektrische SUV coupé. Wie zegt dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert ‘ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. En dat met een actieradius tot 516 km**.

Tijdelijk vanaf €839,-* p/m

Inclusief SEPP subsidie: € 586*** p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de ID.5

U bent van harte welkom in onze Volkswagen showrooms

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

*Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Ontvang ook mogelijk SEPP subsidie over de eerste 48 maanden (€ 61,45 per maand) in het Private Lease contract. Je dient de SEPP subsidie zelf aan te vragen.