Volkswagen Private Lease Acties. Nu vanaf €349,- p/m*!

Bij Volkswagen profiteert u van scherpe Private Lease tarieven op de Polo, Taigo, T-Cross, T-Roc, Golf, Golf Variant, Tiguan, ID.3, ID.4 en ID.5. Zo rijdt u al in een gloednieuwe Volkswagen vanaf €349,-* p/m.

Volkswagen Private Lease modellen

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo: vol van zichzelf. Wie zegt dat u van een kleine auto geen grote dingen mag verwachten? Ontdek het innovatieve design en de intelligente technologie in de nieuwe Polo.

Tijdelijk vanaf €349,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Polo

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

Wat krijgt u als u de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV bij elkaar optelt? De Volkswagen Taigo. Ontdek het sportieve design en de scala aan features en extra veel stylingsmogelijkheden.

Tijdelijk vanaf €389,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de Taigo

Volkswagen TCross

Volkswagen T-Cross

De Volkswagen T-Cross is de compacte SUV van Volkswagen. De T-Cross is stoer en sportief en in zijn segment zet hij veel nieuwe maatstaven in gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit.

Tijdelijk vanaf €409,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de T-Cross

Volkswagen Troc

Volkswagen T-Roc

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat het succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, stapt u in dan ontbreekt het u nergens aan.

Tijdelijk vanaf €449,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de T-Roc

Volkswagen ID3 Private Lease

Volkswagen ID.3

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken. Combineer de ijzersterke punten van elektrisch rijden met de zekerheid van Private Lease.

Tijdelijk vanaf €529,-* p/m

Private Lease offerte aanvragen

meer informatie over de ID.3

U bent van harte welkom in onze Volkswagen showrooms

*Genoemde actietarieven zijn vanaf-prijzen en geldig t/m 30-06-2024.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

*Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

** Ontvang ook mogelijk SEPP subsidie over de eerste 48 maanden (€ 61,45 per maand) in het Private Lease contract. Je dient de SEPP subsidie zelf aan te vragen.