• Economy Service | voor alle Volkswagens van 5 jaar of ouder

    Nu bij Auto Hoogenboom, aantrekkelijke onderhoudstarieven voor uw Volkswagen van 5 jaar en ouder en 15% korting op remmen én riemen.

Volkswagen Economy Service | 15% korting op onderhoud én remmen en riemen

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Gefeliciteerd, want alle modellen van 5 jaar of ouder krijgen 15% voordeel* met Volkswagen Economy Service op officieel merkonderhoud, remmen en riemen bij Auto Hoogenboom. Zo weet u zeker dat alles gaat volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Dat is wel zo veilig en optimaal voor de restwaarde.

De zeven voordelen van Economy Service

Met Volkswagen Economy Service profiteert u niet alleen van voordelig onderhoud maar ook van 15% korting op remmen en riemen. U kunt ook altijd vertrouwen op de zeven voordelen van Economy Service.

offerte economy service
pechhulp economy
direct economy service
onderdelen economy
  • Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
  • Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.
  • Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
  • Altijd gebruik van originele onderdelen.
vervoer economy
garantie economy service
technici economy
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar
  • 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gekwalificeerde Volkswagen technici.

Plan in slechts 2 minuten uw werkplaatsafspraak!

U bent van harte welkom

Economy Service
Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud, remmen en riemen. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

Standaard pechhulp
Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.