Contact opnemen
  • Scherpe meerprijs op de DSG automaat

    Lijkt het u ook ideaal om nooit meer te hoeven schakelen? Tijdelijk heeft u tegen een scherpe meerprijs van € 2.000,- al een DSG automaat. Deze prijs is geldig op diverse Volkswagens.

Tijd om te ontspannen met een Volkswagen DSG automaat

Altijd al zorgeloos willen rijden zonder te schakelen? Dan is een Volkswagen DSG automaat iets voor u. De slimme DSG-automaat schakelt ongemerkt en moeiteloos, zodat u niet eens doorheeft dat u van versnelling bent gewisseld. Omdat we u ook van dit rijcomfort willen laten genieten, zijn geselecteerde modellen verkrijgbaar met een extra betaalbare DSG-automaat.

  • DSG meerprijs € 2.000,-
  • Actiemodellen: Polo, Taigo, T-Cross en T-Roc
  • Actie is geldig t/m 30 juni 2022

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo DSG meerprijs

Wie zegt dat u van een kleine auto geen grote dingen mag verwachten? Ontdek het innovatieve design en de intelligente technologie in de nieuwe Polo.

Vanaf € 21.890,-

DSG automaat + € 2.000,-

Ontdek de Polo

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo DSG meerprijs

Wat krijgt u als u de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV bij elkaar optelt? De Volkswagen Taigo. Ontdek het design en de stylingsmogelijkheden.

Vanaf € 28.590,-

DSG automaat + € 2.000,-

Ontdek de Taigo

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross DSG automaat

Als urban cross-over richt de T-Cross zich vooral op gebruik in en rondom de stad. En ondanks zijn compacte buitenmaten biedt hij volop ruimte en gebruiksgemak.

Vanaf € 28.590,-

DSG automaat + € 2.000,-

Ontdek de T-Cross

Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc DSG meerprijs

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat het succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling.

Vanaf € 32.790,-

DSG automaat + € 2.000,-

Ontdek de T-Roc

Voordelen van een Volkswagne DSG automaat

Meerprijs DSG automaat

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er bijna geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een Volkswagen DSG-automaat dan met een normale automaat.

Stuurbediening DSG automaat

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor minder verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug wanneer u afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kunt u ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Ontdek de Volkswagen Polo, Taigo, T-Cross en T-Roc voorraad

U bent van harte welkom in onze showrooms

*Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde specificaties.