Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Volkswagen Accessoire SALE

    Het is Volkswagen accessoire SALE bij Auto Hoogenboom. Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke kortingen op o.a. dakkoffers en mattensets.

Volkswagen Accessoire SALE:

Zijn u en uw Volkswagen klaar voor het najaar? Nog niet? Maak dan uw auto helemaal compleet met onderstaande accessoires. Profiteer tijdens de Volkswagen Accessoire SALE van voordeel op onder andere: allesdragers, dakkoffers, rubberen mattensets en wielenaccessoires.

volkswagen accessoire sale allesdragers

Allesdragers

Volkswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren.

Profiteer tot € 130,- korting

Bekijk allesdragers
volkswagen dakkoffer

Dakkoffer

Met een dakkoffer hoeft u niks meer thuis te laten. De bagageboxen zijn aerodynamisch vormgegeven voor efficiënter ruimtegebruik en het minimaliseren van windgeruis. Tevens zijn de meeste Volkswagen dakkoffers aan beide zijden te openen om uw bagage gemakkelijk in en uit te laden.

Tijdelijk tot € 100,- korting

Bekijk dakkoffers
volkswagen kofferbakinleg

Kofferbakinleg

Een kofferbakinleg beschermt de bekleding van de bagageruimte van uw Volkswagen tijdens het vervoeren van bagage. Haalt u de bagage weer uit de kofferbak en heeft u de inleg niet meer nodig? Dankzij het lichte en flexibele materiaal is het mogelijk om de inleg na gebruik op te rollen en op te bergen.

Nu tot 20% korting op een kofferbakinleg

Bekijk kofferbakinleg schalen
volkswagen accessoire sale kofferbakmat

Kofferbakmat

Met een originele kofferbakmat voor uw Volkswagen vervoert u zorgeloos bagage, zonder dat de originele bekleding van uw bagageruimte vervuild of beschadigd raakt. De mat is daarmee ideaal voor dagelijks gebruik.

Tijdelijk 20% korting op kofferbakmatten

Bekijk kofferbakmatten
volkswagen all weather mattenset

All weather mattenset

Deze hoogwaardige all-weather mattenset is exact afgestemd op de contouren van uw interieur. De matten zijn van duurzaam materiaal gemaakt en zorgen voor een perfecte bescherming voor uw bekleding.

Profiteer van 20% korting

Bekijk All weather mattensets
volkswagen winter verzorgingsset

Winterverzorgingsset

Tijdens de winterse maanden geeft u uw Volkswagen de beste verzorging met deze complete set. De set bevat: een fles antivries, ruit ontdooier een rubber car stick en een ijskrabber. Zo kunt u er weer tegen!

Nu van € 19,95 voor € 9,95

Bekijk de Winterverzorgingsset
volkswagen sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen

Met de Volkswagen sneeuwkettingen ervaart u betere grip op sneeuw en ijs. De sneeuwkettingen zijn zo uitgerust dat de spanning volledig automatisch geregeld wordt. De ketting wordt gecentraliseerd tijdens het rijden, waardoor handmatige naspanning niet nodig is.

Profiteer van € 50,- korting

Bekijk sneeuwkettingen
volkswagen dynamische naafkap

Wielen accessoires

Ontdek diverse wielen accessoires om nog stylischer voor de dag te komen. Neem bijvoorbeeld deze dynamische naafkap met stilstaand logo. Deze Originele Volkswagen dynamische naafkappen maken uw auto helemaal af!

Nu van € 99,95 voor € 59,95

Bekijk wielen accessoires

Interesse in de Volkswagen Accessoires SALE?

Interesse in een van de Volkswagen accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De Volkswagen accessoire SALE is geldig van 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022.