Contact opnemen
  • Ontdek de nieuwe Volkswagen T-Roc – Life 75 Edition –

    2022 is het jaar dat Volkswagen 75 jaar bestaat en dit vieren wij graag samen met u. De speciale Life 75 Edition van de nieuwe Volkswagen T-Roc is hier een goed voorbeeld van. Ontdek ‘m en stap snel in!

Ontdek de T-Roc Life 75 Edition

De speciale Life 75 Edition van de nieuwe Volkswagen T-Roc is ontstaan ter ere van Volkswagens 75 jarig bestaan. Deze uitvoering is uniek en rijk uitgerust en wanneer u deze T-Roc wilt Private Leasen ook extra voordelig. Tijdens de actieperiode ontvangt u bij inruil van uw huidige auto een inruilpremie van maar liefst € 1.075,-. Wilt u deze uitvoering liever aanschaffen? Dit doet u al vanaf € 35.575,-.

\ Speciale 75 jaar Volkswagen uitvoering
\ Vanaf € 35.575,-
\ Extra voordelig Private Leasen v.a. € 479,- p/m
\ Inruilpremie van € 1.075,-
\ Alleen uit voorraad leverbaar

Volkswagen T-Roc Life 75 Edition uitvoering

De Volkswagen T-Roc Life 75 Edition is rijk uitgevoerd met onder andere:

  • Digital Cockpit Pro 26 cm
  • Stoelpakket met lendensteun en neerklapbare passagiersstoel
  • Zij en achterruiten 65% getint
  • Achteruitrijcamera
  • 17″ inch lichtmetalen velgen Valencia
  • ’75’ badges
  • ’75’ mattenset voor en achter
T-Roc Life 75 Edition

Onmiskenbaar een SUV

Heeft u de nieuwe T-Roc al in het echt gezien? De Volkswagen T-Roc laat elke voorbijganger omkijken. Niet alleen door z’n uitgesproken voorkant, lange silhouet met chromen frame en de coupéstijl lijnen, maar ook zeker door de bijzondere kleurcombinatie. De zwarte spiegels, het dak en de dakstijlen geven de T-Roc een contrasterende look.

Vanbinnen is de Volkswagen T-Roc alles wat u van een SUV verwacht. Met ruime zitplekken, een verhoogde instap en een bagageruimte van 1,290 liter. En natuurlijk heeft het interieur ook een flinke opfrisbeurt gekregen.

Ontdek de Volkswagen T-Roc voorraad

U bent van harte welkom in onze showrooms

*Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2022 en zolang de voorraad strekt. De Private lease prijs is op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.