Contact opnemen

Profiteer nu van Volkswagen inruilvoordeel

Bent u op zoek naar een Volkswagen en ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe Volkswagen uit voorraad te kiezen of een nieuwe Volkswagen te bestellen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de actie en hoeveel u kunt besparen. Profiteer van Volkswagen inruilvoordeel!

t-cross inruilpremie

Volkswagen T-Cross €2.000.- inruilvoordeel

De Volkswagen T-Cross is de compacte SUV van Volkswagen. Als urban cross-over richt de T-Cross zich vooral op het gebruik in en rondom de stad. De T-Cross is stoer en sportief en in zijn segment zet hij veel nieuwe maatstaven in gebruiksgemak, veiligheid en connectiviteit.

Ruil uw auto in op een nieuwe T-Cross en ontvang
€ 2.000,- extra Volkswagen inruilvoordeel.

Bekijk de voorraad

meer informatie over de T-Cross

t-roc inruilpremie

Volkswagen T-Roc €2.000,- inruilvoordeel

De T-Roc heeft een nieuw jasje – en die staat het succesnummer goed. Gewaagd, bij de tijd, maar toch met een onmiskenbare SUV-uitstraling. En hij mag dan een compacte SUV zijn, stapt u in dan ontbreekt het u nergens aan.

Ruil uw auto in op een nieuwe T-Roc en ontvang
€ 2.000,- extra Volkswagen inruilvoordeel.

Bekijk de voorraad

meer informatie over de T-Roc

taige inruilpremie

Volkswagen Taigo €2.000,- inruilvoordeel

Wat krijgt u als u de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een SUV bij elkaar optelt? De Volkswagen Taigo. Ontdek het sportieve design en de scala aan features en extra veel stylingsmogelijkheden.

Ruil uw auto in op een nieuwe Taigo en ontvang
€ 2.000,- extra Volkswagen inruilvoordeel.

Bekijk de voorraad

meer informatie over de Taigo

Heeft u interesse in Volkswagen inruilvoordeel? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom in onze Volkswagen showrooms

Wat zijn de actievoorwaarden?

Deze actie is geldig vanaf 13-10-2022 t/m 30-12-2022 en geldt bij het bestellen van een nieuwe Volkswagen. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. De inruilpremie is niet van toepassing bij Private Lease of Operational lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan.