Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Service Winteracties

Ook deze winter introduceren wij verschillende Volkswagen Bedrijfswagens Service Winteracties. Zo kunt u nu profiteren van de bandenwissel actie en korting op accessoires. De service wintercampagne loopt tot en met eind februari 2024. Benieuwd naar alle service winteracties? Bekijk dan hieronder de lopende Volkswagen Bedrijfswagens Service Winteracties!

bandenwissel wintercampagne bedrijfswagens

Grip op de winter? Doe de bandenwissel al vanaf € 41,-!

Voorbereid zijn op de winter? Vergeet niet uw banden te wisselen. Bij een temperatuur lager dan 7 graden merkt u al verschil en kunnen winterbanden de remweg soms al met de helft verkorten. Met goede winterbanden rijdt u een stuk veiliger bij sneeuw of gladheid en komt u niet voor verrassingen te staan.

Plan uw winterbandenwissel Toe aan nieuwe banden?
Vloerplaten Bedrijfswagens
Styling pakket Caddy

20% korting op kunststof vloerplaten

Door het vele transporteren van spullen, kunnen de vloer, de lading en het gereedschap beschadigen. U kunt dit voorkomen door te kiezen voor SKILD vloerplaten. Dit is gemaakt van A-klasse topkwaliteit.

De vloerplaten zijn tijdelijk extra voordelig. U profiteert nu van 20% korting op alle kunststof vloerplaten van SKILD.

Bekijk SKILD vloerplaten

Styling pakket nu tijdelijk met 10% korting

Maak gebruik van het Styling pakket en geef uw bedrijfswagen een extra stoere en sportieve uitstraling. Het Styling pakket bestaat onder andere uit zwarte logo’s voor en achter, een voor- en achterspoiler en functionele sidebars. Met de functionele sidebars beschermt u de zijkant tegen kleine schades. Het Styling pakket is beschikbaar voor de Caddy Cargo, de Transporter 6.1 en de Crafter.

Ontdek meer

U bent van harte welkom in een van onze Volkswagen vestigingen!

Actievoorwaarden

*Genoemde acties zijn gelding van 1 oktober 2023 t/m 29 februari 2024.