Contact opnemen
  • Volkswagen Bedrijfswagens Service Voorjaarsacties

    Maak uw bedrijfswagen klaar voor de zon met de Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties. Van bandenwissel tot aircocheck. Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties.

Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Service Voorjaarsacties

Nu het zonnetje steeds vaker haar neus laat zien is het tijd om uw bedrijfswagen klaar te maken voor het voorjaar. Maak een keuze uit de acties die van toepassing zijn op uw bedrijfswagen en ga zorgeloos het voorjaar tegemoet. Onze Volkswagen Bedrijfswagens voorjaarsacties bestaan onder andere uit:

Volkswagen Bedrijfswagens bandenwissel

Bandenwissel v.a. € 40,50,-

Wissel tijdig uw winterbanden voor zomerbanden. De prestatie van de winterbanden neemt namelijk af wanneer de temperaturen stijgen. Daarnaast gaat uw bedrijfswagen bij het doorrijden op winterbanden ook meer brandstof verbruiken.

VW BWG aircocheck

Aircocheck € 20,-

Het is belangrijk om fris achter het stuur te zitten. Een juiste werking van de airco is hierbij een belangrijke factor. Laat daarom in ieder geval om het jaar een aircocheck uitvoeren. Dit doet u bij ons voor slechts € 20,-.

Volkswagen Bedrijfswagens Service Voorjaarsacties airco onderhoudsbeurt

Airco onderhoudsbeurt € 115,-

Is de airco gecheckt en is er een onderhoudsbeurt nodig? Dan vervallen de kosten van de aircocheck. Bij uw aircoservice beurt krijgt u een geurbehandeling gratis.

Volkswagen Bedrijfswagens Service Voorjaarsacties gratis ruitreparatie

Gratis ruitreparatie

Bij ons heeft u bijna altijd recht op gratis ruitreparatie bij een sterretje in uw ruit.

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een originele ruit
SKILD vloerplaten Bedrijfswagens

Aantrekkelijke kortingen op Volkswagen Bedrijfswagens Originele Accessoires

Tijdens een rit in uw bedrijfswagen kunnen de vloer of lading beschadigen. Kies daarom voor SKILD vloerplaten, gemaakt van A-klasse topkwaliteit. Bekijk ze in de Volkswagen Bedrijfswagens webshop.

Bandenwissel v.a. € 40,50,-

Een van de belangrijkste zaken van Volkswagen Bedrijfswagens Service Voorjaarsacties is de bandenwissel. Plan eenvoudig zelf een afspraak in onze planner in wanneer het u uitkomt. Wij wisselen uw complete bandenset met velg al voor slechts € 40,50,-. De prijzen voor al onze bandenwissel services vindt u in de tabel.

Plan uw bandenwissel online

Via onze online werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk en snel uw afspraak.

Bandenwissel inplannen
Bandenwissel service:Prijzen:
Montage losse band (incl. balanceren)€ 25,-
Complete set zonder opslag€ 40,50,-
Complete set met opslag in bandenhotel€ 83,-
4 losse banden zonder opslag€ 90,-
4 losse banden met opslag in bandenhotel€ 104,-
remafstand zomerbanden

Waarom winterbanden wisselen?

Dit is de aloude vraag, waarom zou u uw winterbanden moeten wisselen voor zomerbanden? En kunt u niet gewoon het hele jaar op winterbanden rijden? Wij leggen het u graag uit.

Meer grip. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden beter dan winterbanden bij temperaturen boven de 7 graden. Zo heeft u de beste grip op het wegdek en bent u veilig onderweg.

Kortere remafstand. Als u remt op droog wegdek dan komt u met zomerbanden gemiddeld 12 meter eerder tot stilstand dan met winterbanden. Daarnaast verbruikt de bedrijfswagen ook nog eens aanzienlijk meer in vergelijking tot een bedrijfswagen met zomerbanden. Plan daarom tijdig uw bandenwissel afspraak in.

Toe aan nieuwe zomerbanden?

Zijn uw huidige zomerbanden aan vervanging toe en wilt u veilig de weg op? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn voor wat betreft bedrijfswagen model en bijbehorende bandenmaat en dan gaan wij voor u aan de slag. De offerte ontvangt u op het e-mailadres dat u invult, controleer deze dus goed.

Bandenofferte

Aircocheck voor slechts € 20,-

Een aircocheck is een voordelige controle van uw airco voor slechts € 20,-. Wanneer zou u een aircocheck moeten laten doen? We raden aan de check om het jaar uit te voeren, bijvoorbeeld voor de vakantie, maar in ieder geval altijd voordat u airco-onderhoud laat uitvoeren. Er moet namelijk eerst worden vastgesteld of er airco-onderhoud nodig is. Onze monteur kan dat aan de hand van een handige checklist makkelijk controleren.

Tijdens de aircocheck wordt er gekeken of het aircosysteem goed werkt door middel van een visuele inspectie en een controle op de koelcapaciteit van de airco. Aan de hand hiervan kan de monteur bepalen of het koudemiddel wel of niet bijgevuld moet worden. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. En natuurlijk voorkomt u dat liever.

Plan een Aircocheck
Volkswagen Bedrijfswagens aircocheck
Volkswagen Bedrijfswagens airco servicebeurt

Airco servicebeurt incl. geurbehandeling € 115,-

Nadat uw bedrijfswagen een aircocheck heeft gehad en er is een airco-onderhoudsbeurt nodig, vervallen de kosten van de aircocheck.

Een aircosysteem verliest in verloop van tijd kleine beetjes koudemiddel. Dit kan komen door kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen van het aircosysteem. Wanneer het koudemiddel te laag wordt zal de werking van de airco sterk afnemen en kan dit tot schade leiden. Bij het uitvoeren van de airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijderd. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt uw airco weer als nieuw.

Voor auto’s vanaf modeljaar 2016 geldt een prijs van € 115,- voor airco onderhoud.

Online plannen

U bent van harte welkom

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Genoemde acties zijn geldig t/m 31 mei 2023.