• Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease actie nu met 5,99% rente*

  Rijden in een bedrijfswagen? Dat kan nu al v.a. € 178,- p/m*! Ontdek nu de Financial Lease acties.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Leasen? Nu v.a. € 178,-* per maand

Wilt u voor een vast bedrag per maand een Volkswagen Bedrijfswagen rijden? Kies dan voor Financial Lease. Hiermee voorkomt u dat u een grote investering moet doen. U kiest zelf de looptijd die past bij de afschrijving en leaseperiode van de nieuwe bedrijfswagen. U rijdt tijdelijk vanaf € 178,-* per maand al in een Volkswagen Bedrijfswagen! Ontdek hieronder de Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease acties .

 • Vaste rente & looptijd
 • Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn
 • Investerings- en renteaftrek mogelijk
 • Flexibele autofinanciering, afgestemd op uw wensen
 • Extra voordelig in combinatie met verzekering
 • Direct economisch eigenaar!

Welke Volkswagen Bedrijfswagen kiest u?

Caddy

De Caddy is de compacte bedrijfswagen van Volkswagen Bedrijfswagens en al jaren één van de meest gebruikte bedrijfswagens.

Financial Lease v.a. € 178,- p/m (i.c.m. verzekering)

Bekijk de voorraad
Transporter

Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1.

Financial Lease v.a. € 297,- p/m (i.c.m. verzekering)

Bekijk de voorraad
Crafter

De Crafter is voor de echte vakmannen. Samen met hen is de nieuwe Crafter ontwikkeld. Nagenoeg elk bedrijf kan ermee aan de slag

Financial Lease v.a. € 401,- p/m (i.c.m. verzekering)

Bekijk de voorraad
ID.Buzz Cargo

De volledig elektrische ID. Buzz Cargo is ongekend veelzijdig en innovatief. Dit nieuwe model is hèt visitekaartje voor uw bedrijf!

Financial Lease v.a. € 540,- p/m (i.c.m. verzekering)

Bekijk de voorraad

Wat is Financial Lease?

Voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil biedt Auto Hoogenboom; Financial Lease met 5,99% rente. Hierdoor rijdt u snel weg in uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen en dat voor een vast acceptabel bedrag per maand. In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u een aflossingsvrije ‘slottermijn’ in de financiering. Dit scheelt aanzienlijk in uw maandlasten.

Wat is een ‘slottermijn’?

Bij een gewone financiering betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Onze financiering is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Volkswagen Bedrijfswagen. Daarom kunt u een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van de volgende Volkswagen Bedrijfswagen.

Hoe regelt u het?

 • Kies uw Bedrijfswagen nieuw of gebruikt
 • Kies een gewenst maandbedrag, de looptijd en slottermijn
 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Na akkoord op de offerte wordt er gekeken op het financieel bij u past
 • Uw bedrijfswagen wordt besteld of geleverd
 • U rijdt weg in uw bedrijfswagen
 • De slottermijn lost u aan het einde van de financiering af en de bedrijfswagen is 100% van u

Heel eenvoudig dus. Geniet van uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen!

Voordelig financieren: Financieringsvoordeel in combinatie met verzekering

Profiteer van de financial lease acties in combinatie met een echte Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering. Volkswagen Bedrijfswagens zorgt voor zakelijke zekerheid. Wij vergeleken de Volkswagen Bedrijfswagen Verzekering met de a.s.r. zakelijk, Avero, Nationale Nederlanden, Reaal en Univé.

De Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering

 • Altijd een scherpe premie
 • Schadeherstel bij Auto Hoogenboom met 100% originele onderdelen
 • Geen eigen risico bij herstel van uw schade bij Auto Hoogenboom
 • Direct vervangend vervoer bij schade
 • Standaard 3 jaar nieuwwaarde garantie vanaf All Risk
 • Optie om uw lading aanvullend te verzekeren

Wij staan voor u klaar

Locatie: Rotterdam Zuid

Martijn Tuithof – 06 20605630
Marcel Linders – 06 20339145
Arjan van der Zwet – 06 10350930
Simone van der Made – commercieel medewerker

Bedrijfswagens_Spijkenisse
Locatie: Spijkenisse

Frank Muuren – 06 47165648
Edwin Quak – 06 82976322

Locatie: Autostrada (Rotterdam Noord)

Hendrik Jan Vis – 06 26508368

⇨ Wij komen graag met u in contact!

Heeft u interesse in deze Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease & verzekeringsactie?

Vul het formulier in en dan nemen wij snel contact met u op.

 • Bekijk ons privacybeleid

Veel gestelde vragen over Financial Lease

Waarom een lening bij Volkswagen Financial Services afsluiten en niet bij een reguliere bank?

De maandelijkse aflossing is bij Volkswagen Financial Services meestal lager. Dit komt o.a. omdat u een deel van de restwaarde van uw Volkswagen aflossingsvrij opneemt in uw financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto’s. Bovendien is Volkswagen Financial Services onderdeel van Volkswagen Bank GmbH; één van de grootste financiële dienstverleners in de autobranche ter wereld.

Hoe vraag ik een financial lease financiering aan?

U vraagt een financial lease financiering bij ons. Samen komen wij tot het financiële plaatje dat het beste bij u past. Wanneer het voorstel helemaal naar uw zin is, wij u een offerte op maat. Dit verplicht u tot niets. Pas als u het contract getekend hebt voor akkoord is uw financiering gereed en kunt u gaan genieten van uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.

Hoe werkt een financial lease financiering?

U heeft twee manieren. Optie 1: u kijkt eerst hoeveel u kunt leven en gaat dan een mooie Volkswagen Bedrijfswagen uitkiezen. Of optie 2: u kiest eerst een Volkswagen Bedrijfswagen en kijkt dan hoeveel u kunt lenen. De prijs van de bedrijfswagen minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nog nodig hebt om de auto te kunnen aanschaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreekt u een looptijd af (bijvoorbeeld 2, 3 of 4 jaar) en lost u per maand het geleende bedrag af. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Moet ik een aanbetaling doen voor een financiering?

Ja, we werken standaard met een aanbetaling van 25%. Op basis van uw persoonlijke situatie kunnen we deze naar boven of beneden aanpassen.

Wat is een slottermijn?

Omdat uw Volkswagen Bedrijfswagen aan het einde van de looptijd nog aanzienlijke restwaarde heeft, hoeft u de bedrijfswagen natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van uw bedrijfswagen bieden wij u een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering. Over uw slottermijn betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende bedrijfswagen.

Verandert het rentepercentage gedurende mijn overeenkomst?

Nee, het Volkswagen Bedrijfswagen Financial Lease heeft een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet u vanaf het begin exact wat u over de totale duur van de overeenkomst betaalt.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn financieringsovereenkomst?

Wanneer u uw laatste termijn voldaan hebt en de financiering volledig is afgelost, wordt het financieringscontract ontbonden. U kan er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van uw volgende Volkswagen Bedrijfswagen. Samen met de Volkswagen Bedrijfswagen verkoopadviseur kunt u dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van uw financieringscontract ontvangt u meer informatie.

Moet ik inzicht geven in mijn salaris of uitgaven?

Ja. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de financiering past bij uw situatie en wensen en dat u niet te veel financiert/. Bij de beoordeling van de financiering hebben we dan ook inzicht nodig van uw financiële situatie, woonlasten en salaris. Indien u deze informatie niet met ons wilt delen, kunt u dit ook altijd rechtstreeks aan Volkswagen Financial Services doorgeven.

Hoe lang duurt het om mijn financieringsaanvraag te verwerken?

Normaal gesproken ontvangen wij binnen één werkdag een goedkeuring. Het financieringscontract ligt bij aflevering van de auto voor u klaar om te ondertekenen.

Toetsen wij de kredietwaardigheid van aanvragers?

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.

Wat gebeurt er indien ik mijn aflossingen niet kan voldoen?

Neem contact op met ons om uw persoonlijke omstandigheden te bespreken. Wij helpen u graag om tot een passende oplossing te komen.

U bent van harte welkom in onze Bedrijfswagens showrooms

*Actie rente van 5,99% is alleen geldig icm een WA volledig casco verzekering via VW Bank. Vraag naar de complete voorwaarden. 

Actie is geldig t/m 30 september. Economy Business modellen uitgesloten.