• Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus

    U wilt toch ook dat uw bedrijfswagen heel lang in optimale staat blijft? Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus.

Meer zekerheid met de Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Het is logisch dat u wilt dat uw bedrijfswagen nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid. Ontdek hieronder de Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus.

Standaard 4 jaar garantie op iedere nieuwe bedrijfswagen

U krijgt standaard 4 jaar garantie op de Caddy Cargo, Crafter en Transporter 6.1. Dit bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar ‘Extra garantie’. U hoeft zich een zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt onbezorgd genieten van uw Volkswagen bedrijfswagen. Het is wel van belang dat uw bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift wordt onderhouden. Zolang u dit laat uitvoeren bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer, ontvangt u ook gratis pechhulp in heel Europa.

Garantietermijn van 2 en 4 jaar

De 4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar ‘Extra Garantie’, beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Hierbij is de datum van de eerste tenaamstelling bepalend op het kentekenbewijs. Tijdens de fabrieksgarantie is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor ‘Extra Garantie’ tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 kilometer voor de Caddy en Transporter of 120.000 kilometer voor de Crafter. Alle Caddy Cargo’s gebouwd vanaf modeljaar 2021 komen in aanmerking voor standaard 2 jaar ‘Extra Garantie’. Voor de Crafter en Transporter geldt dat op alle nieuwe bestellingen vanaf 1 februari 2021 standaard 2 jaar ‘Extra Garantie’ wordt verleend.

Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus

Verhoog het kilometrage met de ‘Extra Garantie Plus’

Met de ‘Extra Garantie Plus’ van de Volkswagen Bedrijfswagens heeft u de keuze om het kilometrage te verhogen naar 150.000 of 200.000 kilometer. U betaalt hiervoor eenmalig een vaste premie*.

Standaard opgenomenUitbreiding tot 150.000 kmUitbreiding tot 200.000 km
CaddyMax. 100.000 km€ 129,-€ 199,-
TransporterMax. 100.000 km€ 499,-€ 749,-
MultivanMax. 100.000 km€ 499,-€ 749,-
CrafterMax. 120.000 km€ 719,-€ 1099,-

Uitzonderingen

De Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus kan niet worden afgesloten op voertuigen die als ambulance of andere vorm van (acute) hulpverlening worden ingezet. Bekijk hier de voorwaarden. De verzekering kan alleen worden afgesloten op voertuigen waarop de ‘Extra Garantie’ van toepassing is.

Interesse in de Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie Plus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Wij staan voor u klaar

*Genoemde prijzen zijn inclusief 21% assurantiebelasting en zijn geldig tot en met 31-12-2024. De datum wordt bepaald door de eerste tenaamstelling.