Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires Actie

    Geef uw Bedrijfswagen een boost met passende accessoires. Nu extra voordelig tijdens de Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires Actie.

Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires Actie

Ontdek hieronder de Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires Actie voor de Caddy Cargo, Transporter en Crafter.

Caddy Cargo Accessoires Actie

caddy-eco-lederen-interieur
Eco lederen interieur

Het eco-leder heeft de uitstraling en structuur van echt leder, is slijtvast en heeft een ademende werking. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, naar wens met afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. En dat voor een zéér scherpe prijs.

Van € 699,- voor € 599,-

caddy-top-imperiaal
Q-top imperialen

Deze duurzame aluminium imperiaal heeft een hoog draagvermogen. De imperiaal heeft daarnaast open en verhoogde zijkanten, ideaal voor het vervoeren van ladders en stabiel transport van grotere ladingen.

€ 100,- korting op alle Q-top aluminium imperiaal

caddy-wintersets-velgen
Lichtmetalen wintersets

Lichtmetalen velgen geven een extra luxe uitstraling aan uw nieuwe bus. Laat ze nu monteren als lichtmetalen winterset, in combinatie met Continental winterbanden. Gaat u voor de 16 of 17 inch velgen?

16” Merano van € 949,- voor € 799,-
17” Barahona van € 1.299,- voor € 1.149,-

Transporter 6.1 Accessoires Actie

eco-lederen-interieur
Eco lederen interieur

Met de luxe uitstraling van een eco-lederen interieur zit u pas echt eerste rang in uw Transporter. Het eco-leder heeft de uitstraling en structuur van echt leder, is slijtvast en heeft een ademende werking. Verkrijgbaar in 6 kleuren en dat voor een zéér scherpe prijs.

2-zits: van € 699,- voor € 599,-
3-zits: van € 749,- voor € 599,-
5-zits: van € 1.149,- voor € 999,-
6-zits van € 1.199,- voor € 999,-

transporter-imperiaal-Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires Actie
Equinox RVS Imperiaal

Dit roestvrijstalen imperiaal geeft een blijvende mooie uitstraling aan uw Transporter. Dit Equinox RVS Imperiaal heeft een hoog draagvermogen en is daarom ideaal voor het vervoeren van zwaardere lading. is dit iets voor uw bus?

Nu van € 850,- / € 880,- voor € 700,-

transporter-sidebar
Aluminium sidebars

Van Protection Sidebars (VPS) bieden optimale bescherming. De sidebars en de bevestiging van de sidebars zijn zo ontworpen dat ze de carrosserie optimaal beschermen bij zijwaartse impact. De hoge kwaliteit sidebars zijn netjes afgewerkt met eindkappen die aansluiten bij het design van de Transporter.

€ 100,- korting op alle Van Protection Sidebars

transporter-wintersets-velgen
Lichtmetalen wintersets

Lichtmetalen velgen geven een extra luxe uitstraling aan je nieuwe bus. Monteer ze nu als lichtmetalen winterset, in combinatie met Continental winterbanden.

16″ Corvara van € 1.250,- voor € 1.050,-
17″ Merano van € 1.575,- voor € 1.295,-

Crafter Accessoires Actie

crafter-eco-lederen-interieur-Volkswagen Bedrijfswagens Accessoires Actie
Eco lederen interieur

Met de luxe uitstraling van een eco-lederen interieur zit u pas echt eerste rang in uw Crafter. Het eco-leder heeft de uitstraling en structuur van echt leder, is slijtvast en heeft een ademende werking. Naar wens in 6 kleuren verkrijgbaar met optioneel afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen.

2-zits: van € 699,- voor € 599,-
3-zits: van € 749,- voor € 599,-
5-zits: van € 1.149,- voor € 999,-
6-zits van € 1.199,- voor € 999,-

crafter-q-top-imperiaal
Q-top imperialen

Deze duurzame aluminium imperiaal heeft een hoog draagvermogen en is daarom ideaal voor het vervoeren van uw lading. De imperiaal heeft open en verhoogde zijkanten, ideaal voor het vervoeren van ladders en stabiel transport van grotere ladingen.

€ 100,- korting op alle Q-top aluminium imperiaal

crafter-q-top-ladder
Q-top telescopische ladder

De Get-Up ladder is een multifunctioneel arbeidsmiddel dat minimale ruimte in beslag neemt en maximale functionaliteit biedt. Deze unieke telescopische ladder is flexibel in gebruik en eenvoudig te hanteren. De Q-Top Get-Up ladder voldoet aan de strengste veiligheidseisen; een aangename zekerheid voor alle gebruikers.

25% introductievoordeel

Heeft u interesse in een van bovengenoemde accessoires? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op via dit formulier. Wij staan klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom