Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Volkswagen Bedrijfswagen Winterbanden Acties

    Het laatste kwartaal van 2021 is alweer aangebroken en met het najaar op de stoep is het tijd om na te denken over het schoeisel van uw bedrijfswagen. Is uw Volkswagen Bedrijfswagen toe aan nieuwe winterbanden? Profiteer dan nu van onderstaande Volkswagen Bedrijfswagen Winterbanden acties want op = op.

Volkswagen Bedrijfswagen Winterbanden Actie | 4 halen, 3 betalen

Winterbanden zijn er is alle soorten en maten en er is er altijd een die het beste bij uw bedrijfswagen past. Omdat iedere Volkswagen Bedrijfswagen anders is hebben wij bij Auto Hoogenboom een aantrekkelijke deal. Met de Volkswagen Bedrijfswagen Winterbanden Actie profiteert u van 4 banden halen en slechts 3 betalen. U ontvangt van ons dus 25% korting op vier nieuwe winterbanden.

Wij begrijpen dat u eerst Zijn uw huidige winterbanden aan vervanging toe en gaat u graag veilig op weg? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Klik op onderstaande button, vul het formulier en laat ons weten wat uw wensen zijn voor wat betreft uw model auto en bijbehorende bandenmaat, dan gaan wij voor u aan de slag.

Banden offerte aanvragen

Volkswagen Bedrijfswagen Lichtmetalen Wintersets met korting

Bent u op zoek naar een complete winterset met winterbanden én velgen? Voor elke Volkswagen Bedrijfswagen is een passende lichtmetalen winterset met aantrekkelijke korting beschikbaar. Hieronder een greep uit de modellen en mogelijkheden qua velgen. Heeft u een ander model of bent u op zoek naar een ander type velg? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. De hoeveelheid beschikbare sets is beperkt, dus wees er snel bij. Op = op!

caddy merano

Caddy | Winterset

Voor de Volkswagen Bedrijfswagen Caddy is er al een complete lichtmetalen wintersets beschikbaar vanaf € 799,-.

Neem bijvoorbeeld de 16″ inch lichtmetalen Merano winterband + velgenset.

Nu van € 949,- voor € 799,-
Offerte aanvragen
transporter corvara

Transporter | Winterset

Voor de Volkswagen Bedrijfswagen Transporter is er al een complete lichtmetalen wintersets beschikbaar vanaf € 1.000,-.

Neem bijvoorbeeld de 16″ inch lichtmetalen Corvara winterband + velgenset.

Nu van € 1.250,- voor € 1.000,-
Offerte aanvragen

Interesse in de Volkswagen Bedrijfswagen Winterbanden Actie?

Interesse in onze 4 halen, 3 betalen winterbandenactie of een complete lichtmetalen winterset met korting? Laat hieronder uw gegevens achter en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Banden offerte formulier

  • AB-001-C
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Winterbandenwissel plannen v.a. € 39,-

Geen nieuwe winterbanden nodig maar wilt u wel uw zomerbanden laten wisselen voor winterbanden? Plan gemakkelijk online uw winterbandenwissel in.

Plan in slechts 2 minuten uw Winterbandenwissel

*De wintersets bestaan uit 4 originele lichtmetalen Volkswagen Bedrijfswagen velgen inclusief winterbanden. De genoemde prijzen zijn consumentenadviestarieven incl. BTW en excl. montage. De prijzen zijn geldig t/m 28 februari 2022 en het betreft een op=op actie. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde specificaties.