Direct contact? 010 410 56 00
Mijn Auto Hoogenboom
  • Volkswagen Bedrijfswagen Accessoire SALE

    Het is Volkswagen Bedrijfswagen accessoire SALE bij Auto Hoogenboom. Profiteer tijdelijk van aantrekkelijke kortingen op o.a. allesdragers en mattensets.

Volkswagen Bedrijfswagen Accessoire SALE:

Zijn u en uw Volkswagen Bedrijfswagen klaar voor het najaar? Nog niet? Maak dan uw auto helemaal compleet met onderstaande accessoires. Profiteer tijdens de Volkswagen Bedrijfswagen Accessoire SALE van voordeel op onder andere: allesdragers, rubberen mattensets en laadruimte matten.

vw bedrijfswagens allesdragers

Allesdragers

Volkswagen Bedrijfswagen dakdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Volkswagen allesdragers te monteren.

Profiteer tot € 105,- korting

Bekijk allesdragers
vw bedrijfswagens rubberen mattenset

Rubberen mattenset

Met een dakkoffer hoeft u niks meer thuis te laten. De bagageboxen zijn aerodynamisch vormgegeven voor efficiënter ruimtegebruik en het minimaliseren van windgeruis. Tevens zijn de meeste Volkswagen dakkoffers aan beide zijden te openen om uw bagage gemakkelijk in en uit te laden.

Tijdelijk 20% korting

Bekijk rubberen mattensets
vw bedrijfswagens laadruimte mat

Laadruimte matten

Een kofferbakinleg beschermt de bekleding van de bagageruimte van uw Volkswagen tijdens het vervoeren van bagage. Haalt u de bagage weer uit de kofferbak en heeft u de inleg niet meer nodig? Dankzij het lichte en flexibele materiaal is het mogelijk om de inleg na gebruik op te rollen en op te bergen.

Nu 20% korting op een laadruimte mat

Bekijk laadruimte matten

Interesse in de Volkswagen Bedrijfswagen Accessoires SALE?

Interesse in een van de Volkswagen Bedrijfswagen accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De Volkswagen Bedrijfswagen accessoire SALE is geldig van 1 oktober 2021 t/m 28 februari 2022.