Virtual Car Consult

Vcc Virtual Car Consult 2021 Volkswagen Auto Hoogenboom

Video adviesgesprek wanneer het u uitkomt.

Bij Auto Hoogenboom is het mogelijk om een Virtual Car Consult te plannen. Een video adviesgesprek met een specialist op het moment dat het u uitkomt.

  • Geheel vrijblijvend
  • Videogesprek wanneer het u uitkomt
  • In gesprek met een echte verkoopadviseur
  • Stel met een verkoopadviseur online uw perfecte auto samen
Vraag nu uw Virtual Car Consult aan

Hoe werkt het?

Het oriënteren op een nieuwe auto kan soms best lastig zijn. Want welk model past nou het beste bij u? Welke brandstof is voor u het voordeligst? En, wordt het private lease, financial lease of toch kopen? Allemaal vragen waarmee u terecht kunt bij één van onze adviseurs. Voor de lockdown kon u al langskomen op één van onze vestigingen, maar nu kunt u dit ook vanuit huis doen! Vraag hiervoor een Virtual Car Consult aan, oftewel een video adviesgesprek!

Veelgestelde vragen

Nee, we nemen altijd eerst contact met u op naar aanleiding van uw afspraak om deze te bevestigen. Dit kan per e-mail zijn of telefonisch.

U heeft een werkende internet verbinding nodig op uw smartphone, tablet of laptop/computer. Een camera is niet verplicht, maar wel zo persoonlijk. Voor het gesprek hoeft u niks te installeren. U ontvangt een uitnodiging in uw mail met daarin de link om deel te nemen aan het gesprek. Klik op de blauwe button en u zult zien dat het gesprek vanzelf opstart.

Een video adviesgesprek plannen wij in voor 30 minuten. Heeft u aanvullende vragen en hierdoor meer tijd nodig? Overleg dit van tevoren met uw adviseur zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.

Ja uiteraard. In één van onze showrooms bent u na de lockdown van harte welkom om in gesprek te gaan met onze adviseurs. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Dan kunt u dat hier doen, het gesprek kan uiteraard pas plaats vinden als de lockdown is afgelopen.

Ja, via de software die we gebruiken voor het videogesprek is het mogelijk om de configurator te doorlopen en een auto samen te stellen. Wanneer u dit aanvraagt via het formulier kan uw adviseur hier rekening mee houden.

Direct aanvragen

Vul dit formulier in om een Virtual Car Consult aan te vragen. We nemen ten alle tijden contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.