Virtual Car Consult

Unsplash Appear In Davaney Vcc Swirl

Video adviesgesprek wanneer het joú uitkomt.

Je kent het wel. Je week zit eigenlijk altijd volgepland. Overdag werk je, 's avonds sporten en in het weekend is je agenda soms nog voller. Eigenlijk heb je dan geen tijd om je te oriënteren voor nieuwe of tweedehands auto. Daarom hebben we bij Auto Hoogenboom Virtual Car Consult. Een video adviesgesprek van ongeveer 30 min. wanneer het jou uitkomt. Of je nu in het pashokje bij de Bijenkorf staat, of met de watertaxi vanaf de Kop van Zuid naar het Centrum vaart.

  • Videogesprek wanneer het jou uitkomt
  • Geen reistijd meer naar de showroom
  • In gesprek met een échte verkoopadviseur
  • Geheel vrijblijvend
Vraag nu je Virtual Car Consult aan
Unsplash Laptop Virtual Car Consult Configurator Swirl

Hoe werkt het?

Het oriënteren op een nieuwe auto kan soms best lastig zijn. Want welk model past nou het beste bij je? Welke brandstof is voor jou toch voordeliger? En, wordt het financial lease of toch kopen? En hoe zit het nou precies met private leasen? Allemaal vragen waarmee jij terecht kunt bij één van onze adviseurs. Hiervoor kon je al langskomen op één van onze vestigingen, maar nu kan je dit ook vanuit huis doen! Vraag hiervoor een Virtual Car Consult aan, oftewel een video adviesgesprek!

Veelgestelde vragen

Nee, we nemen altijd eerst contact met je op naar aanleiding van je afspraak om deze te bevestigen. Dit kan per e-mail zijn of telefonisch.

Je hebt een werkende WiFi of 4G verbinding nodig op je smartphone, tablet of laptop/computer. Een camera is niet verplicht, maar wel zo persoonlijk. Voor Apple devices, zoals een iPhone of iPad heb je een App nodig. Hier leggen we uit hoe je deze installeert. Op een Android toestel (Samsung, Huawei, Nexus etc.) hoef je geen app te installeren. Daarmee kun je gewoon via je browser (Internet, Chrome) inbellen. Wel moet je hiervoor je camera en microfoon toestaan. Hier leggen we uit hoe je dat instelt.

Een video adviesgesprek plannen we in voor 30 minuten. Heb je aanvullende vragen en hierdoor meer tijd nodig? Overleg dit van tevoren met je adviseur zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.

Ja uiteraard. In één van onze showrooms ben je van harte welkom om in gesprek te gaan met onze adviseurs. Wil je hiervoor eerst een afspraak maken? Dan kun je dat hier doen.

Ja, via de software die we gebruiken voor het videogesprek is het mogelijk om de configurator door te lopen en een auto samen te stellen. Wanneer je dit aanvraagt via het formulier kan je adviseur hier rekening mee houden.

Direct aanvragen

Vul dit formulier in om een Virtual Car Consult aan te vragen. We nemen te alle tijden contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In onze Privacy Policy kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.