Vervangend vervoer ŠKODA

Template_Banner_1920x640_Skoda_Vervangend_vervoer.png

Voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparatie niet over uw eigen ŠKODA kunt beschikken bieden wij u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden in vervangend vervoer aan.

Vervangend vervoer.

Alles voor uw ŠKODA.

Haal- en brengservice. 

De klantentaxi. 


Naast de klantentaxi heeft Auto Hoogenboom ŠKODA ook een Haal- & Brengservice voor uw auto. Hierdoor is het mogelijk uw auto voor een beurt thuis of op de werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan netjes weer bij u bezorgd.

Let op! Er zijn mogelijk kosten verbonden aan deze dienst. De voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie of mogelijk uw leasecontract. Informeer daarom bij uw service adviseur wat de Haal- & Brengservice voor u kan betekenen.

Tip: U kunt ook vervangend vervoer bij u thuis of op uw werkplek laten brengen en ophalen. Auto Hoogenboom ŠKODA haalt bijvoorbeeld uw eigen auto op voor onderhoud en laat gelijk een vervangende auto bij u achter.

 

 

Wanneer uw ŠKODA voor een onderhoudsbeurt naar de dealer moet, kan het lastig zijn dit met uw agenda te verenigen. Daarom bieden wij u onze klantentaxi. Deze brengt u vanaf al onze vestigingen naar huis of naar uw werk en kan u, desgewenst ook weer ophalen als uw auto klaar is. Eenvoudig en makkelijk, zodat u rustig kunt werken.

Spelregels voor de klantentaxi:
U kunt gebruik maken van de klantentaxi wanneer uw auto bij Auto Hoogenboom ŠKODA in de werkplaats komt.
- Vooraf reserveren is niet noodzakelijk.
- U kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of u hier gebruik van wilt maken.
- De klantentaxi rijdt van opening tot 10.00 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur.
- De klantentaxi rijdt alleen in de omgeving van de vestiging. Hierdoor verschilt het wegbrenggebied per vestiging. Vraag ons naar de specifieke voorwaarden.
Gratis leenfiets.

Vervangend vervoer. 


Wanneer uw auto voor onderhoud of reparatie bij Auto Hoogenboom ŠKODA in de werkplaats is kunt u ook gebruik maken van een gratis leenfiets. Zo kunt u ondertussen in de buurt een boodschap doen of naar uw huis of werk fietsen. Wilt u gebruik maken van deze dienst dan kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak.

Wachtruimte
Heeft u geen vervangend vervoer nodig? In onze vestigingen is het aangenaam toeven als u op onderhoud of reparatie van uw auto wacht. Natuurlijk is er koffie en kunt u terwijl u wacht één van de ochtendkranten lezen of naar het (ontbijt)nieuws kijken. Daarnaast bieden wij u op al onze vestigingen gratis WiFi en stroompunten. Daarmee is werken op locatie voor iedereen mogelijk. Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven of u in onze vestiging wilt wachten.

Wanneer u tijdens onderhoud of reparaties aan uw eigen auto moet beschikken over een vervangende auto kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak. Omdat uw auto bij ons in onderhoud is hebben wij hiervoor extra aantrekkelijke tarieven voor u. De mogelijkheden en tarieven hebben wij voor u op een rij gezet:

ŠKODA Citigo: € 25*
ŠKODA Fabia: € 25*
ŠKODA Rapid: € 25*
ŠKODA Octavia: € 42,50*
ŠKODA Superb: € 42,50*

 *Dit zijn indicatieve prijzen. Vraag naar de voorwaarden.