Veelgestelde vragen over de werkplaats

Vraag & antwoord

Wij voeren alleen onderhoud uit aan de merken: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

We voeren helaas geen onderhoud uit voor andere merken. Houd er rekening mee dat niet elke vestiging service biedt voor dezelfde merken. Onze Schadeservice vestigingen zijn er echter wel voor alle merken.

Ja, voor auto's die al wat langer meegaan hebben wij Economy Service.

Als je Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagen al wat langer meegaat dan komt je Volkswagen in aanmerking voor Economy Service. Je profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door officieel gecertificeerde Volkswagen monteurs. Bekijk snel alle prijzen.

Meer informatie over voordelig onderhoud
Via onze online afspraakplanner maak je gemakkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen.

Plan in 4 simpele stappen via onderstaande link een datum in voor onderhoud voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Plan direct een afspraak
Geen nood, doorloop de stappen in de werkplaatsplanner 1 voor 1 en vul deze zo ver mogelijk in.

In stap 4 van de online afspraakplanner vul je in het open tekstveld het gewenste onderhoud in. Wij zullen je aanvraag verwerken en het benodigde onderhoud met en voor jou inplannen.

Plan direct een afspraak
Ja, dit kan. Geef wijzigen van de afspraak graag zo spoedig mogelijk aan ons door, zodat wij je aanpassingen op tijd voor de afspraak kunnen verwerken.

Als je de gemaakte afspraak wilt aanpassen of verplaatsen dan kan dit. Geef dit graag tijdig aan ons door via de mail planning@autohoogenboom.nl. Wanneer je in de mail het kenteken van de auto noemt en wat je zou willen aanpassen, dan kunnen wij je snel helpen.

Nee, dit is niet nodig.

Als je de Addblue in je auto wil laten bijvullen kan je gewoon bij een van onze servicevestigingen langsgaan. Hiervoor hoef je geen aparte afspraak te maken. Onze service adviseurs helpen je graag.

Staat je vraag over werkplaats er niet bij?
Stel je vraag hier of open de chat