marketing communicatie vacature auto hoogenboom

Vacature | Marketeer

Gaat jouw autohart sneller kloppen als je creatieve campagnes mag bedenken en uitvoeren voor onze automerken of mobiliteitsdiensten? Heeft social media geen geheimen voor jou en verbeter jij met alle liefde je marketingaanpak na data-insights? Zet als Marketeer samen met ons Auto Hoogenboom en al onze proposities op de kaart in regio Rotterdam!

Wat ga je doen?

De afdeling marketing verzorgt alle marketing- en interne & externe communicatie activiteiten. Als Marketeer ben je (marketing)verantwoordelijk voor enkele merken en mobiliteitsdiensten. Daarbij ligt de nadruk op het genereren van leads en op branding.

Je stelt voor de merken waarvoor je verantwoordelijk bent een jaarplanning op en brengt deze ten uitvoer. Je zorgt voor creatieve marketingcampagnes en voor de ideale middelenmix om de acties, (nieuwe) modellen en diensten naar buiten te brengen. Denk hierbij aan online campagnes, social media, e-mailmarketing, direct mails, events en PR. Je richt je zowel op doelgroepen in de B2B en B2C markt.

Samen met de collega marketeers beheer je onze website (WordPress) en creëer je content voor de website. In samenspraak met de online marketeer verbeter je onze vindbaarheid op basis van SEO en SEA. Om onze marketingdoelen te behalen werk je niet alleen samen met je collega marketeers, maar ook met collega’s van andere afdelingen en externe partners (o.a. bureau’s en importeur). Een veelzijdige functie dus!

Wat zoeken wij?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting marketing / communicatie / creative business/ multimedia design
 • Je bent creatief en hands-on, maar ook analytisch en resultaatgericht
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als marketeer. Ervaring in de autobranche is fijn, maar geen must.•
 • De online wereld kent weinig geheimen voor jou
 • Ervaring met grafische programma’s, zoals Adobe Photoshop en InDesign is een pré
 • Bij voorkeur woon je in de omgeving van Rotterdam

Wat bieden wij?

Wij bieden je een brede marketingfunctie. Bij Auto Hoogenboom kijken we graag samen met jou naar jouw ambities, zodat we jouw werk extra leuk en uitdagend maken. We moedigen eigen ideeën aan. Er is genoeg ruimte om te leren, ook door middel van cursussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderwerpen zoals customer journeys, lead nurtering of AI. Daarnaast hebben we nog meer goede arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke pensioenregeling, personeelsvoordeel op auto’s en een fietsregeling.

Over ons

Auto Hoogenboom is al bijna 90 jaar actief in de automotive branche en dealer van de toonaangevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi RS en CUPRA. We bieden mobiliteitsproducten aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Denk hierbij ook aan verhuur, leasing, financiering en verzekeringen, laadpalen, mobiliteitskaarten en lease-a-bike. Wij werken in één van de belangrijkste economische regio’s van Nederland: Rotterdam Rijnmond. Onze organisatie is onderdeel van Pon, een wereldwijde organisatie van prachtige merken. Kom jij ons team versterken? Kijk op autohoogenboom.nl/werken-bij.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tom van Pelt, Recruiter via 06-22646824 of personeelszaken@autohoogenboom.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Van solliciteren naar aan de slag in 4 stappen!

Solliciteren bij Auto Hoogenboom is super simpel. Kies de vacature die het beste bij jou past en solliciteer door het invullen van het sollicitatieformulier of door het sturen van een mail. Bellen mag ook! Pas je bij ons? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Is het een match? Dan ontvang je van ons een aantrekkelijk aanbod en ga je zo snel mogelijk bij ons aan de slag. Zien we jouw sollicitatie snel?

sollicitatieprocedure

Sollicitatieformulier

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Upload hier jouw CV.
 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  Upload hier jouw motivatiebrief.

Nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures

Kom bij ons werken!