• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 700 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • De mobiliteitspartner van Rijnmond

ŠKODA Kamiq

Rijklaar vanaf
€ 23.990
Of Private lease v.a.
€ 299p/m

De SKODA Kamiq

De perfecte mix van robuustheid en dynamische vormen: de ŠKODA Kamiq! De Kamiq biedt een reeks technologieën die niet alledaags zijn in het segment van de compacte city crossovers. Geavanceerde assistentiesystemen en een nieuwe generatie infotainmentsystemen zorgen voor optimale veiligheid en maximaal rijplezier.

Benieuwd naar de ŠKODA Kamiq? Bekijk hier de video!

 • Nieuwe cross-over
 • Moderne assistentie- en infotainmentsystemen
 • Veel ruimte
Rijklaar vanaf
€ 23.990
Of Private lease v.a.
€ 299p/m
Skoda Kamiq M70 Highlights 03 911Ed0993054C2C2F6Cfb2Fa17407Bee Fill 960X548

De Kamiq Private Leasen?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor een SKODA Kamiq. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Je kan je SKODA helemaal samenstellen en zelf bepalen voor welke periode en het aantal kilometers.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
 • Geen spaargeld nodig
 • Je rijdt een gloednieuwe Kamiq
 • Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting
 • Alles geregeld bij Auto Hoogenboom

De Kamiq, de nieuwe stads-SUV

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de KAMIQ niet typeren. De nieuwe cross-over mixt de klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht, veiligheid en flexibiliteit – met de wendbare rijeigenschappen van een coupé in de compacte klasse. Met moderne assistentie- en infotainmentsystemen, veel ruimte en talloze Simply Clever-functies, is de KAMIQ een echte ŠKODA.

Interieur van de SKODA Kamiq. Het interieur van de ŠKODA Kamiq wordt gekenmerkt door het nieuwe interieurconcept dat voor de eerste keer is gepresenteerd in de VISION RS concept car. Het instrumentenpaneel met een vrijstaand scherm volgt de symmetrische lijnen van de grille en motorkap en heeft een ergonomische polssteun voor een makkelijke bediening van het touchscreen. Met de optionele Virtual Cockpit, met ruim 10 inch een van de grootste displays in het segment, voegt ŠKODA in de Kamiq een nieuwe digitale highlight toe. Het instrumentenpaneel past naadloos bij de emotionele ontwerptaal van het exterieur. De ventilatieopeningen aan de zijkant van het dashboard strekken zich uit tot in de portieren, waardoor het ruimtelijke effect binnenin de Kamiq visueel wordt versterkt.

Exterieur ŠKODA Kamiq. De ŠKODA Kamiq zet de succesvolle SUV-designtaal van de Kodiaq en de Karoq voort en wordt voorzien van een aantal nieuwe visuele hoogtepunten zoals de gedeelde koplampen met de LED-dagrijverlichting boven de hoofdlampen. De stads-SUV is gebaseerd op het modulaire MQB-platform van de Volkswagen Group en biedt met een lengte van 4.241 mm een ŠKODA-typische royale hoeveelheid ruimte. Moderne assistentiesystemen, milieuvriendelijke en efficiënte aandrijfsystemen, de nieuwste infotainmentsystemen en ultramoderne connectiviteitsoplossingen zorgen ervoor dat de ŠKODA Kamiq perfect voldoet aan de eisen van moderne individuele mobiliteit.

Download brochure Download prijslijst