• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 700 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • De mobiliteitspartner van Rijnmond

SKODA ENYAQ iV

Rijklaar vanaf
€ 40.780
Of Private lease v.a.
€ 599p/m

De SKODA Enyaq iV

SKODA’s eerste elektrische SUV stapt in de spotlight. Met deze volledig elektrisch aangedreven SUV, introduceert ŠKODA een krachtpatser vol met de nieuwste technologieën. De ENYAQ biedt een enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500* km. Verschillende uitvoeringen, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slechts 6,2 seconden, komen beschikbaar.

Annette laat je kennis maken met de ENYAQ in deze video.

 • Hij is er, ŠKODA’s eerste elektrische SUV
 • Actieradius tot 500 km
 • 0 naar 100 in slechts 6,2
 • Nu bestelbaar
Rijklaar vanaf
€ 40.780
Of Private lease v.a.
€ 599p/m
Skoda Enyaq Auto Hoogenboom 2020 Nu Bestellen

De ŠKODA ENYAQ Zakelijk Leasen?

Wij staan voor je klaar om alle vragen op het gebied van Financiering & Leasing, Flexibiliteit, Fiscaliteit, Duurzaamheid, Innovatie en Onderhoud & Zekerheid te beantwoorden.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je ŠKODA ENYAQ samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Alles bij ons alles geregeld!

Elektrisch laden. De ENYAQ kan op drie verschillende manieren worden geladen. Dat kan thuis met zowel een 230-volt aansluiting (2.3kW) of een 11kW wallbox. Afhankelijk van de grootte van de batterij is hij op deze manier in 6 tot 8 uur op te laden. Met een DC snellader van 125 kW kan de accu naar verwachting in 40 minuten worden geladen van 10% naar 80%.

Actieradius. De ENYAQ komt beschikbaar in 5 vermogensvarianten. Een 109 kW sterke basisversie met een 55 kWh accu (range van 340* km), de 132 kW sterke versie met een 62 kWh accu (range van 390* km) en een 150 kW sterke versie met 82 kWh accu (range van 500* km).

De twee versies met vierwielaandrijving leveren respectievelijk 195 kW of 225 kW, zijn voorzien van de 82 kWh accu en hebben een range van maximaal 460* km. De krachtigste variant sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden*.

Uitvoeringen. De ENYAQ gaat keuzes bieden uit een groot aantal verschillende uitvoeringen. De basisversies krijgen achterwielaandrijving, net als de iconische ŠKODA's van vroeger. De meest krachtige uitvoeringen hebben een tweede elektrische motor, die de vooras aandrijft en de topversie kan tot wel 1.200 kg trekken.

Designconcept. Het nieuwe designconcept van de ENYAQ iV combineert maximale interieurruimte met een 'loungegevoel'. In plaats van de gebruikelijke uitvoeringen en tal van opties biedt de ENYAQ iV voor het eerst de Design Selections aan. Het interieur sluit aan bij leefomgevingen, met perfect op elkaar afgestemde kleuren en materialen.

2021 verwacht. Nu bestelbaar. Begin 2021 komt de ENYAQ naar verwachting naar Nederland. De 60 variant ( actieradius van 390 km) en de 80 variant (actieradius van 510 km) zijn nu bestelbaar!

*Cijfers nog niet definitief bevestigd. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Download prijslijst