• Beoordeeld met 4,8/5
 • Altijd 700 auto's op voorraad
 • Specialistische service
 • De mobiliteitspartner van Rijnmond

SKODA Citigo e iV

Rijklaar vanaf
€ 23.290

De ŠKODA Citigo e iV

SKODA's eerste elektrische stadsauto. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van SKODA. Met moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld!

 • ⚠️Tijdelijk alleen uit voorraad leverbaar⚠️
 • Incl. 2 jaar fabrieksgarantie. 6 jaar gratis onderhoud. 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu
 • Eerste 100% elektrische auto van SKODA
 • Actieradius tot 265 kilometer
 • Oplaadtijd van +/- 4 uur
Rijklaar vanaf
€ 23.290
100 procent elektrisch de SKODA Citigo e iV

SKODA Citigo e-iV Private Leasen?

Met private lease betaal je maandelijks een vast bedrag voor een SKODA Citigo e-iV. Waar je bij een eigen auto nog de kosten betaalt voor een verzekering, onderhoud en wegenbelasting, is dit bij private lease verwerkt in één overzichtelijk maandbedrag. Je kan je SKODA helemaal samenstellen en zelf bepalen voor welke periode en het aantal kilometers.

Voordelen van leasen bij Auto Hoogenboom

 • Rijden in een splinternieuwe auto
 • Vast bedrag per maand
 • Stel zelf je Citigo e iV samen
 • Altijd vertrouwd onderweg
 • Zakelijk of Private leasen: alles bij ons geregeld!

De Citigo e iV is volledig elektrisch

Wil je de volledig elektrische CITIGOᵉ iV met 265 km* actieradius reserveren? Via onderstaande button kom je terecht op onze reserveringspagina.

Actieradius. De actieradius van de CITIGO ͤ iV is 260 km volgens de WLTP norm met de 60 Ah-accu met een inhoud van 36,8 kWh. Gemiddeld legt een inwoner van Nederland 22 kilometer af met de auto voor woon-werk verkeer. Dit houdt in dat je op een volle accu 12 dagen van thuis naar je werk kunt rijden. Hiermee biedt de CITIGO ͤ iV een zeer grote actieradius aan voor een stadsauto, waardoor de elektrische auto praktisch is voor werk en privé.

Opladen. De CITIGO ͤ iV als volledig elektrische auto beschikt over een lithium-ion accu die opgeladen dient te worden na het maken van een rit. De volledige oplaadtijd van de CITIGO ͤ iV bedraagt ongeveer 5 uur. Snelladen tot 80% met het Combined Charging System (CSS) duurt máár 1 uur. Nederland beschikt inmiddels over een groot netwerk laadpalen, waardoor het opladen erg gemakkelijk is. Dit kan thuis (zelfs met 230V aansluitingen), onderweg of op kantoor zodat jij altijd opgeladen onderweg gaat.

Onderhoud. Een elektromotor heeft slechts één bewegend onderdeel: de rotor. Zodoende heeft de elektromotor in vergelijking met een verbrandingsmotor veel minder onderhoud nodig, omdat er minder slijtage plaatsvindt op minder onderdelen. Er wordt geen olie gebruikt en er zitten geen brandstof- en luchtfilter op. In het algemeen vereisen elektrische auto’s minder onderhoud dan een auto met een conventionele motor.

Financieel. De CITIGO ͤ iV is voor zowel zakelijke als particuliere rijders aantrekkelijk door diverse financiële voordelen. Zo ben je bij de aankoop van een elektrische auto t/m 2020 vrijgesteld van BPM en betaal je tot en met 2020 geen Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting). Als zakelijke rijder betaal je in plaats van de normale 22% bijtelling maar 4% voor een volledig elektrische auto.

Zuinig. Elektrisch rijden is naast de financiële voordelen bovenal beter voor het milieu. Het is de groenste manier van autorijden, doordat er geen uitstoot van CO2 en stikstof plaatsvindt tijdens het autorijden. Emissievrij rijden in de stad is hiermee een feit. Daarnaast is er ook minder geluidshinder dan bij reguliere brandstofauto's. De onderdelen van de CITIGO ͤ iV zijn zo gebouwd dat ze naderhand kunnen worden hergebruikt en gerecycled.

Download brochure