Contact opnemen
  • Tot € 2.000,- extra ŠKODA inruilvoordeel

    Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe ŠKODA? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel op geselecteerde modellen.

ŠKODA inruilvoordeel actie

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe ŠKODA? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer reden om nu voor een nieuwe ŠKODA uit voorraad te kiezen of een nieuwe ŠKODA te bestellen. Bekijk hieronder welke modellen meedoen aan de ŠKODA inruilvoordeel actie en hoeveel u kunt besparen.

SKODA FABIA Ambition

FABIA € 2.000,- inruilvoordeel

De FABIA is een compacte hatchback met alles wat u nodig hebt, zoals navigatie, DAB+ radio en Bluetooth.

Kiest u nu voor een nieuwe ŠKODA FABIA dan krijgt u tijdelijk € 2.000,- extra inruilvoordeel.

Inruilvoorstel aanvragen

Meer over de FABIA

SKODA SCALA

SCALA € 2.000,- inruilvoordeel

In de ŠKODA SCALA wordt als eerste model van ŠKODA gebruikgemaakt van het A0 MQB-platform. Daardoor is de combinatie mogelijk van compacte afmetingen en veel binnenruimte.

Gaat u nu voor een nieuwe SCALA? Dan krijgt u tijdelijk € 2.000,- inruilvoordeel.

Inruilvoorstel aanvragen

Meer over de SCALA

skoda kamiq

KAMIQ € 2.000,- inruilvoordeel

De ŠKODA KAMIQ is een praktische en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak. De klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit en optimaal zicht – gemixt met de wendbare rijeigenschappen van een coupé.

Wordt de KAMIQ uw nieuwe auto? Profiteer dan van maar liefst € 2.000,- inruilbonus.

Inruilvoorstel aanvragen

Meer over de KAMIQ

Heeft u interesse in deze actie maar wilt u eerst wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

Wij staan voor u klaar

Wat zijn de voorwaarden?

Deze actie is geldig t/m 30-06-2022 en geldt bij het bestellen van een nieuwe SKODA. De vanaf prijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meer uitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. De inruilpremie is niet van toepassing bij Private Lease of Operational lease. De in te ruilen auto moet minimaal drie maanden op naam van de koper staan.