Contact opnemen
  • Tourvoordeel: ŠKODA accessoire acties

    Bent u op zoek naar originele merkaccessoires voor uw ŠKODA? FABIA, SCALA, KAMIQ of KODIAQ? In de officiële ŠKODA webshop vind u lifestyle en auto accessoires van alle ŠKODA modellen.

ŠKODA Tourvoordeel accessoire acties

ŠKODA is supporter van Team Jumbo-Visma en sponsor van de Tour de France. Daarom hebben we bij Auto Hoogenboom ook dit jaar weer speciale Touracties. Zo profiteert u bijvoorbeeld van kortingen op originele ŠKODA merkaccessoires. Van dakkoffers tot fietsendragers en wieler artikelen, van 1 juni tot en met 31 augustus zijn deze extra aantrekkelijk geprijsd.

Fietsendrager
Fietsendragers extra scherp geprijsd

Trekt u er in uw ŠKODA graag op uit en neemt u daarbij uw fietsen graag mee? Vergeet dan zeker niet een geschikte fietsendrager voor uw ŠKODA te monteren.

  • ŠKODA (3) fietsendrager: nu voor € 499,-
  • Thule Velocompact (2) 924: nu voor € 449,-
  • Thule Velocompact (3) 926: nu voor € 519,-
  • Oris tracc fietsendrager (2): nu voor € 379,-
Ontdek alle fietsendragers
Wielerartikelen
Wielerartikelen met tot wel 75% korting

Al jarenlang is ŠKODA als sponsor verbonden aan de Tour de France. Wist u dat ŠKODA zelf ook wielerartikelen verkoopt? En van 1 tot en met 31 augustus zijn die artikelen extra aantrekkelijk geprijsd. Zo profiteert u als wielerfan van 20% korting op o.a. wielershirts, jacks, broeken en bidons. Droomt u ervan ooit zelf in de groene trui te rijden? Dat kan en zelfs met 75% korting. Bekijk het totale aanbod wielerartikelen via onderstaande button.

Ontdek alle Wielerartikelen
Dakdragers
Alle dakdragers nu € 199,-

Gaat u meer spullen meenemen dan in uw ŠKODA passen en bent u van plan een dakkoffer te monteren? Dan is een set ŠKODA dakdragers geen overbodige luxe. Tijdelijk zijn alle dakdragers verkrijgbaar voor € 199,-. Ontdek via onderstaande button, vul uw kenteken in en selecteer de set dakdragers van uw voorkeur.

Ontdek alle Dakdragers
Dakkoffer
Dakkoffer 380 liter van € 475,- voor € 375,-

Extra ruimte is altijd handig, zeker als je naar een verre bestemming gaat. In de ŠKODA webshop zijn verschillende dakkoffers te vinden in verschillende maten en kleuren. Met een bagagebox creëer je snel liters extra ruimte! Zo kan alles toch veilig mee, waar je ook naar toe gaat.

Ontdek alle Dakkoffers
Simply Clever
Simply Clever artikelen

Al jarenlang staat ŠKODA bekend om haar slimme oplossingen voor u als bestuurder. Ingebouwde techniek of accessoires die uw leven makkelijker maken. Favorieten zijn de paraplu in de bestuurdersdeur, de bekende ijskrabber in de tankklep en de dop voor de ruitensproeiertank, die verandert in een trechter zodra je hem opent.

Ontdek alle Simply Clever artikelen
Zonwering
Zonwering 25% korting

Met de oplopende temperaturen laat de zon zich steeds vaker zien. Met deze ŠKODA zonwering houd je scherp zonlicht en warmte buiten, zodat je comfortabel van jouw rit kunt genieten. De zonwering is optimaal aan de vorm van de ruiten aangepast en eenvoudig te installeren. Alle ŠKODA zonwering nu met 25% korting!

Ontdek alle Zonwering

Ontdek alle accessoires in de ŠKODA shop

Ontdek 100% originele ŠKODA auto accessoires en ŠKODA merchandise. Van kleding, wieleraccessoires en auto accessoires zoals ŠKODA wielensets en fietsendragers.

  • Wielensets
  • Dak- en fietsendragers
  • ŠKODA merchandise
Ontdek de ŠKODA webshop
ŠKODA webshop