Contact opnemen
  • ŠKODA Service Zomeracties

    Het is een zomer vol acties. Plan extra voordelig een zomercheck, geniet van korting op accessoires en stap fris in uw auto met een aircocheck

Is uw ŠKODA al klaar voor de zomer? Profiteer nu van de ŠKODA zomeracties. Voor maar € 20,- controleren wij uw auto op 20 punten die tijdens de zomermaanden extra belangrijk zijn en vullen we alle essentiële vloeistoffen bij. Helemaal goed voorbereid zijn? Profiteer van Zomervoordeel op Airco Service, zomerse accessoires, wielerartikelen en een bandenwissel.

  • Zomercheck voor € 20
  • Bandenwissel vanaf € 39
  • Airco Service vanaf € 139
  • Extra korting op zomerse accessoires
  • Tijdelijk extra scherp geprijsd. Wielerartikelen tot 75% korting, OP=OP

Zomercheck € 20

Een ŠKODA die als een zonnetje loopt, is de ideale reisgezel. Daarom kunt u nu de ŠKODA Zomercheck inplannen. Bij deze uitgebreide controle checken onze vakkundige technici uw ŠKODA op maar liefst dertig punten, die juist in de zomer van belang zijn. Van airco en accu tot koelsysteem en verlichting. Uiteraard checken we ook het peil van olie en ruitenwisservloeistof.

Plan uw zomercheck

Zomercheck SKODA rotterdam
Fietsendragers voordeel actie skoda

Korting op fietsendragers, dakkoffers en dakdragers

De tempraturen stijgen en de zon gaat stralen, een heerlijke tijd om er lekker op uit te gaan met de fiets! Ga naar de ŠKODA webshop en haal uw bestelling gratis op in een van onze vestigingen. U koopt al een fietsendrager vanaf € 379,-.

Mist u nog wat ruimte voor uw bagage? Dan is een dakkoffer ideaal. U koopt uw dakkoffer nu met € 75,- korting.

Geen trekhaak? Geen probleem! Om uw fietsendrager of dakkoffer op het dak te bevestigen, zijn alle dakdragers € 199,-.

Shop accessoires

Airco service incl. geurbehandeling vanaf € 139,-

Airconditioning doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Daarvoor moet uw airco wel goed functioneren. Wist u dat onderhoud aan uw airco niet wordt meegenomen in uw standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om regelmatig een airco check te doen en om eens per drie jaar onderhoud aan uw airco uit te voeren.

Plan uw werkplaatsafspraak
Dakdragers korting skoda

U bent van harte welkom