Contact opnemen
  • Škoda Service Voorjaarsacties

    Maak uw auto klaar voor de zon met de Škoda Voorjaarsacties. Van bandenwissel tot aircocheck. Ontdek de Škoda Voorjaarsacties.

Ontdek de Škoda Voorjaarsacties

Nu het zonnetje steeds vaker haar neus laat zien is het tijd om uw auto klaar te maken voor het voorjaar. Maak een keuze uit de acties die van toepassing zijn op uw auto en ga zorgeloos het voorjaar tegemoet. Onze Škoda voorjaarsacties bestaan onder andere uit:

Škoda Service Voorjaarsacties

Bandenwissel v.a. € 49,-

Wissel tijdig uw winterbanden voor zomerbanden. De prestatie van de winterbanden neemt namelijk af wanneer de temperaturen stijgen. Daarnaast gaat uw auto bij het doorrijden op winterbanden ook meer brandstof verbruiken.

Škoda Service Voorjaarsacties

Škoda fietsendrager 3 fietsen

Bent u ook dol op fietsen en wilt u uw fietsen overal mee naar toe nemen? Škoda heeft nu de voorjaarsactie van € 595,- voor € 499,-. Bekijk alle fietsendragers in de Škoda webshop.

Škoda Service Voorjaarsacties

Gratis ruitreparatie

Bij ons heeft u bijna altijd recht op gratis ruitreparatie bij een sterretje in uw ruit.

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een originele ruit
Škoda Service Voorjaarsacties

Aantrekkelijke kortingen op Škoda Originele Accessoires

Tijdens het voorjaar hebben wij diverse accessoire aanbiedingen. Maak uw keuze uit de acties in de Škoda webshop.

Bandenwissel v.a. € 49,-

Een van de belangrijkste zaken van Škoda Service Voorjaarsacties is de bandenwissel. Plan eenvoudig zelf een afspraak in onze planner in wanneer het u uitkomt. Wij wisselen uw complete bandenset met velg al voor slechts € 49,-. De prijzen voor al onze bandenwissel services vindt u in de tabel.

Plan uw bandenwissel online

Via onze online werkplaatsplanner maakt u gemakkelijk en snel uw afspraak.

Bandenwissel inplannen
Bandenwissel service:Prijzen:
Montage losse band (incl. balanceren)€ 30,-
Complete set zonder opslag€ 49,-
Complete set met opslag in bandenhotel€ 100,-
4 losse banden zonder opslag€ 109,-
4 losse banden met opslag in bandenhotel€ 125,-
remafstand zomerbanden

Waarom winterbanden wisselen?

Dit is de aloude vraag, waarom zou u uw winterbanden moeten wisselen voor zomerbanden? En kunt u niet gewoon het hele jaar op winterbanden rijden? Wij leggen het u graag uit.

Meer grip. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren zomerbanden beter dan winterbanden bij temperaturen boven de 7 graden. Zo heeft u de beste grip op het wegdek en bent u veilig onderweg.

Kortere remafstand. Als u remt op droog wegdek dan komt u met zomerbanden gemiddeld 12 meter eerder tot stilstand dan met winterbanden. Daarnaast verbruikt de auto ook nog eens aanzienlijk meer in vergelijking tot een auto met zomerbanden. Plan daarom tijdig uw bandenwissel afspraak in.

Toe aan nieuwe zomerbanden?

Zijn uw huidige zomerbanden aan vervanging toe en wilt u veilig de weg op? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul het formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn voor wat betreft model auto en bijbehorende bandenmaat en dan gaan wij voor u aan de slag. De offerte ontvangt u op het e-mailadres dat u invult, controleer deze dus goed.

Bandenofferte

U bent van harte welkom

*Genoemde acties zijn geldig t/m 31 mei 2023.