Contact opnemen
  • ŠKODA KODIAQ nu met € 2.000 inruilpremie

    Bent u op zoek naar een nieuwe ŠKODA KODIAQ? Ontdek dan snel onze actie en wie weet stapt u binnenkort in.

Profiteer van ŠKODA KODIAQ acties

De SUV familie van ŠKODA is voorzien van een avontuurlijk design, bevat een natuurlijk gevoel van veiligheid en maakt een praktisch gebruik van ruimte. Onze SUV’s zijn niet voor niets enorm populair! Is de grootste van de ŠKODA suv’s iets voor u wilt u instappen in de KODIAQ? Ontdek dan snel uw voordeel van de ŠKODA KODIAQ met € 2.000 inruilpremie actie.

De vernieuwde ŠKODA KODIAQ is sterker en blinkt nog meer uit in alle opzichten. De KODIAQ heeft alles wat een SUV op ieder terrein nodig heeft. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. U kunt dus gegarandeerd met uw hele Zaterdagfamilie op pad. Ook met zijn uitgebreide standaarduitrusting zal de KODIAQ u niet teleurstellen. Zo is hij standaard voorzien van navigatie, cruise control en automatische airconditioning. Ontdek de KODIAQ en personaliseer hem naar uw eigen wensen.

Ontdek de KODIAQ
ŠKODA KODIAQ Sportline

ŠKODA KODIAQ ACTIE

Deze stoere alleskunner is een beresterke speler in de klasse van de grote SUV’s.

Inruilpremie: € 2.000,-

Interesse in de ŠKODA KODIAQ en heeft u een auto in te ruilen? Profiteer tijdelijk van extra inruilvoordeel oplopend tot € 2.000,-.

Offerte aanvragen

Ontdek de voorraad

Bekijk alle

Wij staan voor u klaar