Contact opnemen
  • ŠKODA KODIAQ Tourvoordeel: tijdelijke meerprijs DSG-automaat slechts € 2.300,-.

    Tijdelijk is de DSG-automaat op de ŠKODA KODIAQ voor een extra aantrekkelijke meerprijs verkrijgbaar. Voor slechts € 2.300,- euro maakt u van uw dagelijkse rit een extra ontspannen rit. Profiteer van 1 juni t/m 31 augustus van dit Tourvoordeel bij Auto Hoogenboom.

ŠKODA KODIAQ DSG-automaat actie.

ŠKODA is supporter van Team Jumbo-Visma en sponsor van de Tour de France. Daarom hebben we bij Auto Hoogenboom ook dit jaar weer speciale Touracties. Zo profiteert u bijvoorbeeld van een tijdelijk extra scherpe meerprijs op de DSG-automaat bij aanschaf van een ŠKODA KODIAQ. Uw nieuwe ŠKODA wordt met deze tijdelijke actie voorzien van een automaat voor slechts € 2.300,-.

Upgrade: DSG-automaat van € 3.300,- voor € 2.300,-

Interesse

De voordelen van de automatische DSG-transmissie.

Met een DSG-automaat verandert iedere rit in een ontspannen rit. DSG staat voor ‘ Direkt Schalt Getriebe’, wat betekent dat hij lekker direct schakelt dankzij de toepassing van twee koppelingen. De zeventraps DSG-transmissie van ŠKODA zorgt hierdoor voor extra comfort en rijgemak, draagt bij aan een lager verbruik en schakelt sneller dan een handgeschakelde versnellingsbak.

Met een DSG-automaat verandert iedere rit in een ontspannen rit.

Bekijk onze voorraad van de ŠKODA KODIAQ

Bekijk totale voorraad

Interesse formulier

  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

U bent van harte welkom