Contact opnemen
  • ŠKODA klaar voor de winter acties

    Gaat u goed voorbereid de winter in? Met de ŠKODA “klaar voor de winter acties” kunt u nu profiteren van kortingen op o.a. dakkoffers, mattensets en meer!

ŠKODA klaar voor de winter acties

Zijn u en uw ŠKODA al klaar voor de winter? Nog niet? Maak dan uw ŠKODA klaar voor de winter met bijvoorbeeld onderstaande accessoires. U kunt nu tijdens de ŠKODA klaar voor de winter acties profiteren van voordeel op onder andere: kofferbakschalen, kofferbakmatten, rubberen mattensets, dakkoffers, lichtmetalen wintersets en alle basisdragers!

Winterbandenwissel

Het wordt weer kouder en daardoor ook gladder op de weg. Zorg dat u veilig de weg op gaat en laat nu uw winterbanden monteren. U kunt nu profiteren van voordeel op uw ŠKODA winterbandenwissel. Zo kunt u nu uw ŠKODA winterbanden laten wisselen vanaf € 39,-. Plan nu uw winterbandenwissel bij Auto Hoogenboom!

Klaar voor de winter acties

ŠKODA kofferbakschalen winter actie

Kofferbakschalen

De 10 cm hoge randen zorgen dat de kofferbakschaal de bagageruimte optimaal beschermen tegen vocht en vuil. De schaal is gemaakt van gerecycled kunststof en is gemakkelijk schoon te maken. De groeven voorkomen dat bagage gaat schuiven.

Profiteer nu van 25% korting

Bekijk kofferbakschalen
ŠKODA originele dakkoffer winter actie

Dakkoffer

Met een dakkoffer hoeft u niks meer thuis te laten. De bagageboxen zijn aerodynamisch vormgegeven voor efficiënter ruimtegebruik en het minimaliseren van windgeruis. Tevens zijn de meeste ŠKODA dakkoffers aan beide zijden te openen om uw bagage gemakkelijk in en uit te laden.

Tijdelijk tot € 100,- korting

Bekijk dakkoffers
ŠKODA kofferbakmatten

Kofferbakmatten

Een kofferbakinleg beschermt de bekleding van de bagageruimte van uw ŠKODA tijdens het vervoeren van bagage. De stevige kofferbakmat is een goede bescherming van de bagageruimte tegen vocht en vuil en de antislip laag voorkomt dat bagage gemakkelijk gaat schuiven.

Profiteer nu van 25% korting

Bekijk kofferbakmatten
ŠKODA rubberen mattensets

Rubberen mattensets

Rubberen automatten bieden de meest effectieve bescherming tijdens de herfst- en wintermaanden. Ze voorkomen dat het interieur van uw ŠKODA bevuild raakt met modder, vocht en regen. De ŠKODA mattensets zijn gemaakt van hoogwaardig rubber.

Profiteer nu van 25% korting

Bekijk rubberen mattensets
ŠKODA alle basisdragers

Alle basisdragers

ŠKODA basisdragers vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de ŠKODA basisdrager te monteren.

Nu alle basisdragers voor € 199,-

Bekijk alle basisdragers
ŠKODA  lichtmetalen wintersets

Lichtmetalen wintersets

De ŠKODA lichtmetalen wintersets zijn de juiste combinatie van veiligheid en stijlvol design. De winterbanden zorgen voor de best mogelijke grip en een kortere remweg, al bij temperaturen onder de 7 °C. De speciale rubbersamenstelling samen met het loopvlakontwerp zorgen ervoor dat de veiligheid aanzienlijk verhoogt wordt. Een winterset bestaat uit velgen inclusief Continental winterbanden. 

Nu tot € 350,- korting op lichtmetalen wintersets

Bekijk lichtmetalen wintersets

Interesse in de ŠKODA klaar voor de winter acties?

Interesse in een van de ŠKODA accessoires met korting? Bestel de gewenste accessoires gemakkelijk via onderstaand formulier.

Bestelformulier onderdelen Magazijn

  • Geef hier aan welke artikelen u graag wilt bestellen. Hoe specifieker u bent hoe makkelijker wij u van dienst kunnen zijn. (Artikelnummer, merk, model, bouwjaar etc.)
  • Vul hier het volledige chassisnummer in
  • In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent welkom in onze ŠKODA vestigingen

*De ŠKODA klaar voor de winter acties zijn geldig van 1 oktober 2022 t/m 28 februari 2023.